Beti 1: glede odgovora, ki si ga dobila na CSD glede življenjskega - jaz sem dobila drugačno informacijo in sem tudi drugače izpolnila (po navodilu delavke iz CSD). In sicer so meni rekli, da je potrebno napisati trenutno vrednost zavarovanja, ker je to kao "premoženje". Na moje vprašanje, kje pa naj dobim to info, ker mi zavarovalnica to info pošilja 1x letno, in to ni sedaj, je rekla, da to pač naj na palec izračunam in napišem. In sem potem po njenem nasvetu vpisala mesečni znesek x število mesecev. Enako za moža. Za nepremičnino (sem lastnica zemljišča, na katerem bi radi gradili) pa nisem nič vpisala, ker so mi rekli, da bodo podatke pridobili iz GURS-a. Sedaj pa vedi, kaj je prav, očitno dobivamo različne info...
Drugače sem pa danes imela pregled, sem ravno dopolnila 36. tednov. Vse je še zaprto, CTG ne kaže popadkov, nov pregled čez 2 tedna.
Se mi je pa danes zgodila nesreča - še dobro se je končalo. Prodala sem avto in smo delali prepis. Bila je že tema, in še ful je deževalo, in gremo jaz, kupec in njegov spremljevalec okoli vogala stavbe, kjer smo delali prepis, in jaz kar naenkrat padem v eno luknjo. Enostavno mi je zmanjkalo tal pod nogami. Luknje enostavno nisem videla, ni bila nič označena, in praktično sredi poti do parkirišča, vidljivost pa zaradi teme in dežja slaba. Kot zanalašč, seveda tam ni bilo nobene luči. Bila sta v bistvu dva jaška tik drug zraven drugega. Spremljevalcu, ki je bil pred mano, je luknjo uspelo prestopiti, čeprav je tudi ni videl, jaz pa sem z eno nogo stopila naravnost notri. Totalno sem se ustrašila, si opraskala nogo, umazala hlače in torbico, ampak na srečo se nisem udarila v trebuh, samo v nogo. Mož je doma naredil paniko, če greva na urgenco (ampak ker se nisem udarila v trebuh in imam samo odrgnjeno nogo, se mi ni zdelo potrebno). Potem sem klicala nazaj direktorico te avtohiše, povedala kaj se je zgodilo...se mi je ene 100x opravičila in je bila zelo prijazna, bo zahtevala od izvajalca, ki jim to dela, da takoj zaprejo luknjo itd. itd. - v glavnem, nisem ji preveč težila, ker razen prask in tega, da sem se ustrašila, ni nič hujšega, sem ji pa povedala, da če bi se udarila v trebuh, bi jim pa zelo zatežila.
Drugače me pa še nekaj zanima: kje ste kupovale posteljnino? Gledam te komplete (obloga, kovterček, rjuha, prevleka za kovterček), pa to je vse 60+ EUR. A se da to dobiti kje kaj ceneje???
Sem pa bila danes tudi v šopingu za dojenčka, in imam sedaj pa skoraj vse. Jutri gremo še v ikeo po posteljico in nekaj večjih stvari, potem pa je to to. So bile pa danes v BC prodajalke tako prijazne, da mi je bilo že kar malo odveč - ene tri so me non-stop spraševale, če rabim pomoč, ko sem izbirala tiste blazinice, pa pleničke itd. Jim nisem uspela dopovedat, da hvala, se znajdem, te stvari sedaj že malo poznam
.