**Nelly** - čestitke tudi tebi
Polno polno crtanja in prespanih noči vam želim
Na seznam sem te dala pod 3.1., če je mala prijokala danes, pa javi, bom spremenila.
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
Mistica, a misliš, da se lahko zmenimo v PO, da nam otročka sredi noči, ko bo lačen, pripeljejo podojit? Ker jaz bi že prakticirala tole, da gre ponoči spat drugam, ampak podjila bi ga pa vselih rada. Saj sem že navajena ponoči vstajat, ker že dva meseca ponoči hodim na WC
Matkurja - mogoče se tudi to da oz. je stvar dogovora, ampak po pravici povedano nisem slišala, da bi katera to prakticirala. Mogoče se bo katera javila, a od vseh mojih kolegic, ki so rodile v Po, sem dobila info, da ti otročička med 23. in 5.uro vzamejo in da ti tiste dni to tudi zelo ustreza, da se lahko spočiješ in malce naspiš. Ampak, če imaš željo dojiti tudi ponoči, bi jaz na tvojem mestu vprašala tam, pa boš videla kak bo odziv (mogoče ni nujno, da ti ga pripeljejo, lahko greš sama tja, recimo). Vsekakor če imaš željo, vprašaj, več kot ne, ti ne bodo rekle, je tako?
Glede teže 
- glede na zadnje meritve, jaz upam, da bo naš

imel vsaj +500g ob rojstvu.
Trobentica - čestitke za gnezdenje in vse priprave

Super! Glede laka na nohtih - res ni bilo posebej rečeno v MŠ, meni je že teta povedala to, in sicer za primer, če bi imela CR naj ne bi imela laka na nohtih. Prej tudi jaz nisem vedela.
Sicer pa si tudi jaz ne delam prevelikih
skrbi, kako bom znala pomirit, prijet, previt, ... našega

Normalno se mi zdi, da je v začetku malo nerodnosti, nekaterih stvari se bo potrebno naučiti, druge bodo prišle same po sebi, kdaj bomo "udarile mimo", se zjokale skupaj z njimi, ... Mislim namreč, da se je vsaka mamica in vsak očka srečal s temi vprašanji in prepričana sem, da pri svojem drugače reagiraš in slediš svojemu "nagonu" ali instinktu kot pa pri dojenčku koga drugega. Boste videle, vse bomo
super mamice našim

!
Aja, pa še to glede
SEZNAMOV- a se strinjate, da vpisujemo samo seznam, katera je rodila in opustimo tistega prvega z roki in pregledi, .. itak so sedaj večinoma samo še CTG pregledi, oboje skupaj pa zavzame pol strani. Bi pa na konec seznama dodala povezano na stran, kjer je zadnji objavljen ta obširni seznam.
Se strinjate? Lp
< Sporočilo je popravil Mistica -- 4.1.2012 20:07:09 >