IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
Trnuljčica: res super za tako pridno
, moj drugi je tudi tak. Se ti kar oddahne, ko dobiš še dodatno potrditev, da živahni zahtevež ni tak zaradi tvoje, po mnenju večine neustrezne, vzgoje, ampak se je tak pač rodil. Uživaj!!!
To si pa tako zadela v bistvo kar sem hotela povedati, da ti sploh ne znam povedat...
Tako te lahko razume le nekdo ki je dal enako stvar skoz...
Veš da uživam, prav raznežim se... pa mislim da ne od hormonov... enostavno hočem iztisnit iz te zadnje nosečnosti čimveč. Kar na jok, mi gre ko se mala ob mamini dudi v spanju nasmejka...pa čeprav jo imam gor že 5 tič v zadnjih dveh urah sredi noči... Odganjam le misli na to, da bo tega enkrat relativno kmalu konec. Pri sinu so bili to 4 meseci oz 5 (do th), , ampak so bili prepredeni z vsakodnevnim bojem za čimveč dojenja...
Današnja noč je bila boljša, ker je lažje podrla kupčka, ker je ni motila tista gora plenic iz p. In je posledično manj polivala in boljše spala. Zagotovo pa ima zamenjan dan za noč. A se že kaže, da bo sama ugotovila. Je bila danes dopoldan nepričakovano dobre volje in zadovoljna z atijem, čisto budna in v miru počakala, da pridem nazaj iz vrtca. Ker sem prvega peljala tja... Se me je zelo zaželel... Je bilo kar hudo, ko sem bila v p... Se mi je trgalo srce, ko se je jokal po tel, da ga pridem dat spat(v intenzivo lahko gre le partner). Kaže da je veliki bratec kljub temu še mali... Kar rada pozabim občasno pri njegovi domiselnih pogruntavščinah...
Je pa včeraj izjavil, da sedaj pa moram še enkrat v p, da dobimo bratca... No, ja bo ati moral zamenjat ženo

, al pa umetna oploditev...
Rodila v MB.
Drugače pa sem na atb, ker sem itak dobila eno

po op. Upam da bo, ker niso bili čisto v konsenzu glede dg. No jaz navijam za okužbo, ker imam crp 105, boli itak,...pa druga dg je kronična. Sam še to...