IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
A tudi kuža je čutil??
Ker naš pesjan kadarkoli pridem do njega, z gobčkom voha moj trebuh in ga nonstop not tišči- mogoče se mu pa zdim preveč čudna tako okrogla.. hehehe
Ziher pa nekaj čuti..
Koliko kil si pa pridobila v tej nosečnosti, če imaš sedaj 6 dan po porodu že -11kg??

in

(še v

): Zagotovo je čutil.
Ti povem prigodo iz prve

. Sva z MM peljala

na striženje. Tam smo bili že veliko krat in frizerka je imela svojih 5

, Ki nikoli do tedaj niso bili taki, da bi vohali človeka v nedogled, sploh pa ne mu skakali po nogah... Saj so bili vsi taki, da je z njimi hodila na raztave, navajeni strank.... In tistokrat so se vsi njeni ,spravili, name, migali z repki in me sploh niso hoteli spustiti iz vidnega kroga. Takrat sem bila noseča po več let prizadevanj. Pa še sanjalo se mi ni... Skratka pred testom zanesljiv test. Saj potem sva z MM ugotovila, da je tudi naš kazal znake- ljubosumja.Le da nisva vedela zakaj me ne šmirgla 5 % že 2 tedna. Tako je bilo nato celih 7 mesecev. Res, prav hrbet mi je obrnil in se namrdnil in vsedel... S tem da sem ga 90 % jaz peljala ven... in je bil name bolj navezan. Pa stalno je hodil za mano na wc vohat vodo. Res. Tega nikoli ni prej počel. Po

pa tudi ne več. Pravi tester za

.
Tokrat ljubosumen ni bil. Je že vsega hudega vajen od prvič... Samo zadnja 3 dni mi je sledil povsod in se hotel samo cartat. Pa seveda na wc mi je sledil...
Kile: pridobila sem isto kot v prvi

. 25. Od tega zadnji mesec 10 . Obakrat do 5 al 6 meseca praktično nič. Potem pa ne glede na vse kar gor z lepilom... Ampak je že prvič šlo samo brez hujšanja dol. Pri 2,5 mes smo bili na morju pri prvem

in sem bila v svojih 38 št bikinkah. Mislim da letos do junija , ko je 6 mes časa, ne bi smelo biti nekih težav.
Roberta hvala.
Glede tega, da pri naslednjih jemlješ vse bolj na izi- verjetno pri večini drži. Pri meni pa definitivno ni. Oz sem bila na izi v

in prvih 3 - 4 tednih pri obeh... No, razen če gledam, da sem se tokrat pripravila za cr- glede vnaprejšnjega kuhanja, pa pranja cotk do velikih št

,...
Res pa da je prvi imel potem tak ritem, stalni jok in vse ostalo, da sem bila še jaz, ki rabim bolj malo spanja(max 5 -6ur) pod nenehnim stresom iz naslova 3 urnega spanca vsak dan... Pa če ti

joče huronsko 1 uro preden ti zaspi na rami ni, to ker si ti pod stresom, ampak ker je bil pač tak. Z zdr težavami... In potem spi 1 uro, ti pa seveda le 30 min ker si ves v , adrenalinski akciji, po tem, da ne gre, in se spet zbudi in znova. Ma ne privoščim nobenemu...
Saj pravim hb da imam še enega

. Drugače se mi ne bi sanjalo, da je lahko tudi res čisto drugače. Saj zdaj sem tudi spala ca 3 -4 urce ponoči. Ampak mala podnevi spi in lahko greš spat. Pri prvem nisi imel kdaj it spat podnevi. Nikoli. Niti 15 minut. Je pa res da je prvi pri 3 tednih (res 5-6 ur skupaj) prespal noč potem pa nenadoma tisto zgoraj opisano...
Čestitke LuŠI IN Urshak.
Sončnica ti pa si imela res srečo z ea. Ker sicer bi tole bilo res hudo... Upam, da ti težave po težkem porodu hitro minejo.