Kasija, mene glih to, da nimam oblačilc v označenih škatlah po stevilkah najbolj moti
. Od starejšega sem vse lepo sistematično zlagala in označevala, potem sem pa od svakinje dobila nazaj vse malo mešano, pa nekaj prej, nekaj kasneje in še pri dostih cunjicah mi je porezala listke, tko da sem morala ugibat št.
, to me je kar pojezilo... V glavnem, kar ne pridem na zeleno vejo, pa odkar ne uporabljam Pampersk nimam več škatel za pakiranje in tako je včasih naneslo, da je kaj kar v vreči, skratka ena velika zmeda
.
Moj dragi pa tudi nima pojma o št. itd. in bi se mu kar zmešalo, če bi moral v šoping, še zase se mu ne da. Pa vedno ima probleme, če mora tamaledva oblečt. Nikoli nič ne najde, čeprav je vse vedno na istem mestu in po kupčkih, ampak on kar ne najde
. Sem že razmišljala, če čem mu kar kompletke nastimat, za takrat, ko me ne bo.
Smo se pa zmenili, da mami vzame dopust, ko bom v P, tko da bo o na ta starejšega v vrtec peljala in nazaj, če bi sploh botel it, in imela tamalega čez dan, ker drugače sploh ne vem, kako bi mojemu zneslo. Že tko je čist obremenjen, tko bi bila pa najbrž čist štala. Sem kar pomirjena, da je to urejeno. Matra me edino še to, kako bo z malim, ko bom v P.