Moj dragi, pa tudi če se kdaj pojezim glede njega, še sploh tle gor, pa drugače ni take tipične moše sorte :) (dec je že ta pravi, to brez skrbi), da bi bil lev za ženska dela, ampak gre bolj zato, da je že s službo tok obremenjen v življenju, da si misli, da otroke naj pa že jaz poštimam :) Jaz sem bila na začetku pri ta starejšem kar jezna in razočarana zaradi določenih reči, ker drugače je moj dragi zelo sposoben v vseh pogledih in če hoče, zna poštimat glih vse od poservisirat avto, do skuhat (tukaj je res odličen), pa služit, itd., skratka vse zna zrihtat v lajfu in na splošno je človek na katerega se lahko zaneseš in ful mi je pomembno v življenju, da če bi otroci ostali brez mene ne bi bila niti malo v skrbeh, ker vem, da bi super poskrbel za njih. Drugače pa človek tudi šele v dani situaciji vidi, kako mu kaj gre. Jaz imam recimo ful več enega potrpljenja in energije za otroke in zna bit tu hitro konflikt, ker dragi pa včasih glih tako reagira, kot da sploh ne bi pomislil na to, da so otroci tu in zdaj in da kasneje nimaš kaj razlagat, za moje pojme so dejanja tista, ki štejejo... Ma, dolga debata :) Sicer je oa vzgoja gako in tako ena uganka in vsi upamo, da delamo prav :)
Jaz se pa tele dni tok trudim, da bi ja vse čim bolj prištimala, v smislu, da bo vse čim bolj na svojem mestu, ker že pri dveh mi velikokrat zmanjka časa, pri treh in to še enem novorojenčku, ga pa preveč zagotovo ne bo :), pa se mi zdi, da se kar vrtim v začaranem krogu :) Ta mali mi itak vse kar poštimam sproti podre :), minutkr zase ali za kaj postoriti mi skoraj ne pusti - pa glih v eni fazi je, ko skos hodi za mano, pa kar jokav je (ta starejši ni imel nikoli mama ali ata faze, nikoli ni jokal), pa ne vebm ali ga kaj matra ali je pa pač prišel v obdobje, ko kao kar malo izsiljuje in preizkuša
. Lahko je pa to samo posledica tega, da je bil par dni malo bolančkan. N me je čist vrglo iz tira, er nisem navajena, da otročki sitnarijo :)
Susilec dobim nazaj še
E enkrat ta teden in semi zdi, da sem kot perica - skoraj vsako prosro minuto se ukvarjam s cunjami, pa skos nam nekaj manjka :)