IZVIRNO SPOROČILO: tanika1
samo očitno je ne bom dobila pravočasno. Kaj pa v tem primeru? Jutri sem še lahko na bolniški, potem pa bi že rabila odločbo, ampak je rekla, da bo naslednji teden. Naj kar računam, da mi bodo podaljšali, al nej kličem v službo in se zmenim za dopust? nRes ne vem kaj je potrebno. Hvala že vnaprej za pomoč.
Ne razumem zakaj jo rabiš prav do jutri?
A zaradi računovodstva?
Al zato ker si do danes oz jutri na bs preko delodajalca, nato preko zzzs? Al si sedaj preko zzzs 8 ur, sedaj pa čakaš za 4 ure?
V službo se svetuje klicati ljudem, ki so imeli recimo dolgo bolniško preko zzzs, sedaj pa nimajo nobenih relevantnih izvidov, al podobno, o stanju ki bi zahtevalo nadaljnjo bolniško. Potem pokličejo v službo in rečejo, da imajo do jutri preko njih bolniško/al pa preko zzzs, da nov predlog za podaljšanje je bil poslan, vendar še ni odločbe. In prosijo, da jim
v primeru neodobritve odobrijo dopust, al proste ure...
, saj se še ne počutijo ok... Potem imajo čas napisati pritožbo na odločbo IZ v 5 dneh.
Samo - ti imaš hematom, če se ne motim, in so ti svetovali do pred kratkim celo mirovanje? Če je tak predlog šel naprej- brez tistega o 4 urni bolniški, dvomim, da ti bodo zavrnili. Le ponovnega bo treba poslati za bs 4 ure. Če pa je bil poslan predlog za 4 ure , pa se ljudje ponavadi v službi vnaprej zmenijo, da jim je dr svetoval 4 ure dela, odločbe pa še ni. In pač gredo 4 ure delat, potem pa počakajo kaj je zzzs napisal. Če pač ne odobrijo (dvomim v tvojem prim)- se zmenijo za dopust za tiste dneve, do odločbe pritožbe.
V času dopustov odločbe rabijo ponavadi več kot 7 dni.
Upam, da sem kaj zadela

. Če ne pa ponovno vprašaj.
< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 20.7.2011 18:40:56 >