Pozdravljene!
Klepetate 100/h....super, nekaj sem prebrala , nekaj pa ne
Včeraj smo imeli pregled in je vse na svojem mestu
, je šel moj z mano, je bil čisto presrečen, ko ga je videl
. Naslednji pregled pa imam 8.9. (verjetno bo naredila takrat tudi morfologijo)...kar daleč, no upam da bo hitro minilo
. Ampak....zredila sem se 3 kg.....jojojoj, pa sploh ne jem več kot prej, pa mi kile kar rastejo, tako kot pri Gaji.... Glede spola, mi pa ni hotela nič povedati. Rekla je da misli da ve, ampak, da ni še 100%, zato bo raje počakala do naslednjega pregleda.....
voziček jaz ga bom uporabila kar od ta večje, čeprav bi bilo res mogoče boljše, da bi kaj drugega nabavli, vendar trenutna finančna situacija ne dopušča....Ampak do januarja je še kar nekaj časa, tako da nikoli ne veš, mogoče si bomo umislili kakšnega rabljenega
ime imena še nimava zbranega, kar ja zelo zanimivo, kajti pri gaji smo takoj od začetka vedeli kako ji bo ime (Gaja Mazvita)
, zdaj pa še nič nevem.....Se bova morala še malo posvetovati
nosečniške obleke Janchek1...woooowwwww super cene....jaz nikoli nimam take sreče
. Drugače pa sem si že prej kupila dvoje hlače (kavbojke in ene bolj lahke), ostalo, bo pa prišlo na vrsti jeseni....
nošenje otročka jaz sem uporabljala sling (hmmmm nevem kako se res reče, takšen ko je iz enega kosa
), in je tamala res uživala notri. Najprej je ležala, nato pa počasi prehajala v sedeči položaj. Mani je bilo pa super, ker sem lahko takole še kaj naredila.....Super so teli slingi
Evo, danes pa pride Gaja domov, je bila na počitnicah pri babici, tako da sva se malo "oddahnila" in kaj naredila oz. kam šla hehehehe,ampak jo kar pogrešam. Smo bili včeraj zvečer malo v centru v Ljubljani, še z enim parom in njihovo 4 mesečno punčko in sva ugotavljala, da saj takole da sva sama včasih paše, ampak da pa jo full pogrešava, ko je ni
, vse tiste norčije, ki jih zganja
Sedaj pa veselo na delo, upam da mine s svetlobno hitrostjo
, saj je danes petek!!!!!