12.08.2011, 14:53
Najboljši in tudi srčen človek, o čemer lahko Pelkička samo sanja je Slovak dr. Peter Janko, a so ga žal vampirji, ki delajo v mariborsk porodnšnici spravili stran. Dela v Rakičanu.
Pa dr. Ljubo Turkota, tudi Slovak,sam nisem ziher če je še v Mb.
Pelkička pa si lahko svojo strokovnost vtakne v svojo rit, ker je zame brezsrčna, hladna kot kamen...razen morda ko se ji plača.
Moja izkušnja. Samo moje mnenje, pa pardon,ker sem se vrinila, sem morala povedat.
12.08.2011, 16:02
108
V prvi nosečnosti sem bla enkrat pri njem, res je kar praviš, da je ful dober in srčen dr., ampak nisem vedla, da je slovak
. Škoda, da ga ni več. Meni osebno je pa čist mimo dr. Završnik, groza. Upam, da ne bo ravno ona delala, ko bom šla rodit.
Trnuljčica- pol se pa verjetno ne boma srečali pri G, razen, če bo delala z zamudo in boš ti še tam ob desetih
. Z Mujezinovićem sem bla jaz tudi zadovoljna, sem jaz tudi razmišljala, da bi se pri njemu naročila pa sem si pol rekla, da je itak vseeno h komu grem, samo da ni Tončka
. Kam boš pa šla rodit, če ne v MB? Feldbach?

, se sreča da je nato bila službeno odsotna in je našo sobo prevzel dr. Mujezinović in mi je tudi on sprožil porod, res je super. Sem ga hotela vzeti tudi za osebnega G, ko sem menjavala G pa sploh ni več sprejemal.
Kar pomeni, da bom imela spet velike probleme s križom.
..čeprav to zimo ne vem kako mi bo zneslo
?
...na prvi-delni morfologiji sem že bila,zdaj,konec avgusta pride še prava..tako da nekako se prebijamo,smo pa veseli,da nam gre dobro..Kupila nisem še nič za otročka,ker sem malo vraževerna-prvič
.
, število
, prvi pregled, naslednji pregledi, NS, morfologija, kraj,
ali