Ronja sem se mogla tuki pofočkat.user posted image Lepo ime
Hvala, nama je tudi všeč. Lubiju se je najprej zdelo malo preveč romantično oz. nežno, ampak glede na to, da je najina razbojniška hči eno zelo nežno bitje in glede na to da je Lejla (kar pomeni temna oz. noč) blond in tudi po karakterju zelo svetlo bitje... Se mi zdi, da jih z imenom prav določila ne bova, torej nimava kaj zasrat

.
coccinela, e tu, brutus (prenavaljanje stanovanja, premikanje omar,... upanje na selitev v večje

)...
janchi, hehe, ti pa si vzameš cajt za preglede

. Veš, kako to pri meni zgleda? Zdajle sem še doma, jem zajtrk, ob 11:40 bom prišibala z biciklom v staro p., pogledala, kje je patološka ambulanta, ker se ne spomnim več (ja, vem, lahko bi si zapomnila, ampak vsakič mislim, da mi tja pa ne bo več treba

, potem pa nimam motivacije, da bi si zapomnila

) in potem šus, kje se je treba pofočkat in ko zvem, kam se moram postavit, ajd, knjigico ven, pa beri, dokler te ne pokličejo (kar navadno itak traja).
Aja, še poročilo iz današnjega pregleda: tista dr. - spec. za burelijo, ki ima čez vse nosečke, je seveda na dopustu (jaz mam navadno to srečo;), ta, ki jo je nadomeščala, je nekaj vedela, nekaj ne, ampak glavno mi je to,
da bo Svit pregledan po rojstvu in še potem ga malo spremljajo. In naj bi ugotovili, če bi bil okužen po rojstvu. Uf, mi je kamen dol padel! Ker to bi bilo res grozno, da ne veš, a je al ni, pa samo čakaš, če bo slučajno štala (ker pač ne pogruntaš burelije prej kot ko že res zboliš, takrat je pa štala...) Pa ti ab so na B listi, kar je tudi super in sploh naj bi bilo vse ok

kar se burelije tiče. Potem ko sem že zunaj čakala na izvide oz. tist pildek, ki ti ga dajo, me je še 1x poklicala not (verjetno je prebrala, da mam astmo) in hotla poslušat še pljuča in srce. No, je bilo vse ok:). Saj to vem, če me pljuča zazajo, že ugotovim, mam prakso, hehe.
Sem jo vprašala še, če lahko to kaj vpliva na moje ostale težave v nosečnsoti oz. če se lahko kaj skombinirajo, je rekla, da ne, potem pa vprašala in šla pogledat v kartoteko, kaj je narobe in seveda spet rahlo prebledela in rekla, da naj kr svojo g. ubogam, pa počivam... Kaj je to en smotan filing, ko zdravniki pobledijo, ko preberejo, kaj ti je. No, ampak ajde, ni prvič, verjetno tudi ne zadnjič, se je pa do zdaj dostikrat prav lepo končalo, ne? Zakaj se torej za Svita ne bi? Pri meni itak ne gre nič po reglcih

.
OK, zdaj pa se bom počasi morala spokat še na ta pregled v amb. za patološko nosečnost. No, držte mi pesti še za tega! Pa da dobim koga, ki se mu bo vsaj malo dalo delat svoje delo. Na inf. kliniki (za odrasle, za otroke ni glih vedno vse super, vsaj Ronja je mela eno zelo mučno izkušnjo - ampak s sestrami, ne z zdravniki) so res krasni!

Svaka čast! Sploh nimaš občutka kot da si jim odveč

. Uf, mal me trema daje, ko da bi šla na izpit - samo da tu nimam kaj naredit... Pri izpitu sem se vsaj učila lahko in vedela, da vsak trenutek več znam... Tu pa je tak smotano, čakaš, pa nič ne moreš...