Hvala za dobrodošlico.
razgrajačka seveda....dobrodošla med nami
Hej, a se nisva midve že pri novembrkah videli?

good to see you again

. No, midva sva sicer rekla, da bova počakala do junija, potem pa naj bo, kar bo; pa ne vem, kako nama je ratalo že prej (očitno so pri nama zanesljivi samo kondomi - kot bi moja mami rekla: sam mim pride, pa sem noseča;) - pa pri teh letih

). A bova tukaj do konca? Z januarjem mam jaz boljše izkušnje kot z novembrom - si za?
Dopust: ja, že vem, kam, tja, kamor vedno:) na vikend od moje mami

. Vmes bomo pa na Primorsko hodili k dediju, hehe.
Pri prvi nosečnosti so se vsi čudili, kako me nič ni vroče hehehehe, ker vsem ostalim zraven mene je bilo
Podpis - pa sem rodila sredi poletja, ampak meni ni bilo nič kaj vroče. Zdaj mi pa vročina ne paše več toliko.
No, meni je še vedno slabo, vendar pa tokrat še nisem bruhala.
janček, tudi jaz sem iz LJ., čestitam za hiško! Mi iščemo malo večje stanovanje, ker zdaj nas bo pa res že malo preveč za našo kvadraturo. Ampak letos še ne gremo nikamor, pa začetek drugega leta tudi ne. POtem pa mogoče, če vmes najdemo kaj pametnega. Skoz nekaj kalkulirava, kako bi se najbolj splačalo...
janček, kaj se je pa tebi strahova zamerila? Aja, vidm, da si že odgovorila -uf, ja, je kr ornk huda razlika med 14. in 24. tednom! Takrat ti že 2 meseca brca po trebuhu, to je čist nekaj drugega! Čeprav meni bi bilo že pri 12ih tednih ful grozno (mi je grozilo, da bo šla v 12. tednu, pa je zdržala, faca mala, samo z njo je bilo vse ok). Meni je bila ful prijazna, sem mislila spet it k njej, zdaj pa malo razmišljam, da bi vseeno šla kar kam v Lj, ker mi je bližje.
Sicer se mi zdi pa prav, da tu napišeš - ker potem druge malo bolj z rezervo jemljemo, kar povejo in to je dobro. Jaz sem imela pa eno "fajn" izkušnjo s Pušenjakom in sem tudi drago plačala to, da sem mu preveč zaupala (ko me je mel v bolnici, kamor so me poslali urgentno, torej osebno, ne na forumu).
Se že kaj bolj počutite nosečniško?
Meni je vedno bolj slabo, še vedno pojem ogromno kumaric in sladoleda (no, tega jem tudi sicer).