Uff, ste tako pridne s pisanjem, da skoraj ne uspem slediti.
Mistica tiščim pestke na vso moč.
Matkurja jaz za otroški dodatek pošljem kar priporočeno po pošti, čeprav mam do CSD slab kilometer, pa ni nobenega problema. Verjetno lahko tudi ostale obrazce tako pošlješ, večino tako ali tako najdeš na internetu. Če je to kak CSD bolj na periferiji se verjetno splača prej po telefonu zmenit kaj in kako.
Janchek81 se povsem strinjam parkiranje v okolici KC je za
. Imajo pa šole za starše tudi po ZD v Ljubljani. Za Šiško vem zagotovo, da jo imajo tudi, vse info so na njihovi spletni strani, če ti to kaj pomaga.
Spol: tudi dandanes se še večkrat zmotijo. Moja G pravi, da je pred 28 t. problem lahko tudi v tem, da
še nimajo spuščenih mod in potem če se ne vidi res idealno lahko zgleda kot
. Poznam pa tudi primer, ko so celo nosečnost govorili, da bo
, rodila se je pa
.
Tudi moj buši poskakuje tja in sem. V četrtek je bilo dete obrnjeno z rito dol, 2 tedna prej pa z glavo. Ker mam tudi nizkoležečo posteljico G s tem ni bila ravno zadovoljna. Se pa jaz glede na premikanje trebuščka in to, da me brca v čisto vse možne smeri sploh ne sekiram, ker se je po mojem občutku od četrtka do danes dete že nekajkrat obrnilo.
Z današnjim dnem se pridružujem tistim, ki ste na bolniški. Bi se morala začet ponovno vozit eno uro v vsako smer, pa sem že julija in avgusta zmogla le z vmesnimi prostimi dnevi, zdaj si pa sploh ne predstavljam več, da bi se lahko varno pripeljala. Pa še slabosti se mi poslabšajo, vsakič ko se peljem več kot par kilometrov, pa dam za vsako furo gor zapestnice proti slabosti. Sem pa že imela test z glukozo. Na tešče sem "padla" 5.4, eno uro po sladki vodi
je pa hvala bogu bilo le 6.7, kar je OK.
Mi smo tudi nabavli voziček. Mož je hotel takega športnega, za tek, rolanje,... tako da smo vzeli TFK Joggster twist. Je jekleno modre barve, ker smo vzeli lanski model, ki je bil precej cenejši in ni bilo kaj dosti barv za izbirat.
Paket: jaz bom vzela jajčko v e-paketu, pa zraven nekaj cunjic in brisačo, ker mi je ful všeč. Pri starejših 2 jo še vedno s pridom uporabljamo. Easyfix se bom pa še odločila, ali ga bom vzela v paketu, ali kupila kar rabljenega preko interneta.
Bunda: jaz mam itak en starejši gore-tex in flis, ki nista tajlirana in sta mi bila v prejšnih nosečnostih do konca OK, upam, da bo tudi tokrat tako.
obožujem, ampak sem mogla že proti koncu 2. meseca presedlati na pravi čaj, saj me je po kavi tako pekla zgaga in bolel želodec, da nisem mogla niti na nogah stat.
Na, zdaj sem pa še jaz napisala cel roman.