samo meni je bilo ultra pomembno in mi je še, da se moja otroka dobro razumeta. sem doktorirala iz priprav na dojenčka prvič.
podpis. Jaz sem že na mš, ko sem bila 1. noseča ful poslušala te nasvete za 2. rodke, ker sem vedela, da bom nekoč rabila

.
Tudi mi smo brali knjigice in je mala dobila dojenčka, seveda, sem pozabila napisat. Moji sta pač punčki in dojenčki so zelo sprejemljivi zanju

. Je pa res, da dokler je bila še 17 mesečnica, se še ni znala tako igrat vlog - ni znala skrbet za dojenčka - to je prišlo šele kasneje - potem sta bili pa ful hecni, ko sta dajali svoje pliškote lulat - pssss, pa sta jih držali nad kahlo

. Valjda, vsak pač to, kar vidi... Itak pa obiskom ni bilo nič jasno, kaj se gresta

.
Pri pripravah je bila Ronja itak vedno zraven, ker je tako nisva mela kam dat

. Isto bo zdaj

.
v vrtec je nesel piškote za rojstvo in je bil tam en dan glavni.
O, tole je pa fajn nova ideja - prej to ni bilo aktualno, ker Ronja ni bila v vrtcu, bom pa to zrihtala za tokrat. Moram prej napečt precej piškotov in jih nekam skrit, hehe. Sicer pa kolikor moji porodi trajajo, jih bom mela čas spečt vmes

(kot prejšnijč pri Lejli piškote za babice).
Se strinjam, da mora starejši otrok met pravico cartat dojenčka - kako naj ga sicer vzljubi? Mi mamo eno luštno slikco iz p. - ko Ronja prvič, ko je videla sestrico, ji že ponuja svoj kruh, ki sem ga prišparala zanjo (se ji je ful fajn zdelo, če sem mela kaj zanjo, pa tudi če je bil to kruh od kosila - je bil lepo zapakiran in je bil sploh fajn

).
Tudi kar se branjenja tiče, se strinjam - ne sme bit vedno en kriv. Sicer pri nas malo drugače delamo, če se skregata - če le imam voljo in energijo, potem probamo prit do dna problema, pa da se potem naučita zmenit - navadno to kar rata, če se le meni da

. Če se mi ne da, pa tudi rečem, da naj se sami zmenita

.
Kar se pretepanja tiče, tega ne toleriramo in ker sta punci zelo neagresivni po karakterju, to pri nas ni problem - se kdaj zgodi, samo ni tako pogosto, res se večinoma kar lepo zmenita, sem ponosna nanju

.
ampak ne ga recimo pošiljat vsak popoldan k babici. nujno mora sodelovati v dogajanju doma.
Podpis. In res, nobenih sprememb (poleg novega člana), kmallu po rojstvu bratca/sestrice.