Priznam, da bi tudi sama mami kar povedala, vendar se mi zdi nekako lepo, da vsem poveva istočasno.
Meni tudi, ampak če me vpraša direkt: "A si že?" ji pa ne morem lagat - nekak se mi zdi to mal prehuda laž. Od zdravnikov ve g. in osebna zdravnica, za splav je vedel pa tud zobar

, ker sem morala it na slikanje zob, pa najprej nisem vedla, če bom lahko šla.
hehe,
tečnobica, jaz sem drugače mal bolj ploh v trebuh, tak da se

kar hitro vidi - ampak drugi še noben ne opazi, sam mami je, ker je itak pričakovala, pa še bela sem bla od slabosti... Sicer me pa v 1. nosečnosti noben ni pogruntal še v 5. mesecu - sam sem bila res podhranjena in se mi ni nič videlo. Drugič me je pa sodelavka pogruntala že v 2. mesecu - in spet nisem hotela lagat... Sem ravno šefu prišla povedat (sem mu hotela čimprej povedat, ker se mi je zdelo fer glede na okoliščine - zdaj bo pa upam lahko mal počakal;). Moj šef je super.
coccinela, ma, daj, ta presenečenja... Jaz lubiju vsakič naredim kako foro, pri babicah pa mava vedno neke lepe plane, pa se nikoli ne izide tako kot sva planirala... Pri tadrugi kot veš, sem tašči kr tko po tel. bleknila: ja, sploh zdej, ko sem noseča... Čist sem pozabila, da ne ve. Pol se valjda nisem mogla ven zmazat;( Prejšnjič ko sem mela ss, je tavelika moji mami povedala, da dobimo dojenčka predno si je babi uspela sezut čevlje

. Tak da - ja, rada bi že kaj luštnega naredila - ampak se mi zdi, da to gre taprvič, potem pa je tok enih "faktorjev", ki presenečenje... hm... kako naj rečem - uničijo
sivk1, če je samo mičkeno roza, je lahko samo počila kaka kapilarica, lahko je tudi od vaginalnega uz, če je malo boj grob ali je bila pač kaka kapilarica bolj švoh tam. Ne še panike zagnat, to se dostikrat zgodi. Vse bo ok! Ti držim pesti! lahko da ti je tudi sama nožnica ali pa sečnica zakrvavela od non stop brisanja - in to ni nič hudega, ne more vplivat na bejbija. Špikanje je pa normalno, mene vedno špika, tudi kadar je bilo vse ok.
Kar se tiče veselja ob

- niti ne pričakujem neke vzhičenosti in sem precej realna: vem, da bo večino skrbelo zame in bojo zato bolj zaskrbljeni, kot pa veseli. Ampak klinc, to si želiva, to bova sfurala. Nosečnost je pač na žalost nujna za to, da dobiš otroka

, imamo srečo, da sploh lahko zanosimo (in to takoj

).