Jaznoseča in Zvončica - dobrodošli!! PA lepo nosečnost!
IZVIRNO SPOROČILO: Smejka11
Prihajam z nuhalne - še vedno v šoku!! Zgleda, da se me nek hudič drži in me noče in noče spustit!!!
Rezultati nuhalne so sicer ok, ampak... Pri enem plodu je odkril prevelik mehur ali megacisto... ne ve točno kaj to je... Zato me v petek pošilja v Ljubljano na kontrolni UZ...
Pa kaj se res pri hudiču ne misli končat srečno?!!!!
Glede tega moram komentirat naslednje... petkov pregled v LJ ni pokazal nobenih nepravilnosti. G je opravila zgodnjo morfologijo in je vse tako, kot mora bit!!

HVALA BOGU. Otročka sta neverjetno živahna, saj sta svojo lego nenehno spreminjala in se obračala... Pa le naj bosta živčka, samo da sta zdrava!
Sobica čaka še od prejšnje nosečnosti. Nekako ne moreva še nadaljevat z montažo (imam jo razstavljeno v škatlah), ker so spomini še vedno malo boleči... Pa saj bom, enkrat...
Ne vem sicer, kako je s previjalno za dvojčke - potrebuješ zato kaj večjo previjalno? Kaj menite?
Za
sladkorno bom pa tudi jaz zagotovo pila cukrano vodo, ker imam sladkornega bolnika v družini...
Glede
Lux-a - v prejšnji nosečnosti sva ga gledala in sicer tistega črnega z belimi rožicami in "litimi felnami". Bil nama je svetoven. Vse skupaj se je potem tako zasukalo, da tega vozička nisva potrebovala, ker je bodoča botrca nabavila drugega (pa ta sedaj popolnoma zapakiran in seveda nerabljen čaka na svojo usodo - kaj bova z njim storila... Je pa bil resnično bombastičen in še lepo ti ga razkažejo... Bova pa sedaj vsekakor ponovno gledala pri njih za Twinsa, pol bo pa padla odločitev...
Punce, čuvajte se, predvsem pa uživajte v nosečnosti... Papa