cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakšno spodnje perilo nosite?

clock-img

17.08.2005, 13:52

clock-img

črnka

pencil-img

15

sprašujem iz redovednosti.

bolj športno,čipkasto,navadno ali nič:)-
kakšne barve??
jaz bolj športno saj sem tudi sama bolj športen tip.

hvala za odgovore.:sloncek:

clock-img

17.08.2005, 13:54

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ne dolgo nazaj je bila že taka tema8)

Sicer mam pa navadne gate...šotorke iz induplatov, da mi pokrijejo mojo guzo. :((
Tangic itak ne delajo tolikšnih, pa še zvečer jih ne bi našla, ko jih bi sleči hotla:ups:

clock-img

17.08.2005, 13:56

clock-img

biba77

pencil-img

3943

vsega se najde v omari...
odvisno od pocutja, od dneva v ciklusu, od vrste oblacil, ki so preko, od priloznosti :ups:, ...

clock-img

17.08.2005, 14:00

clock-img

puncica

pencil-img

9847

trenutno navadne bele gate, za na šiht pa obvezno tangice v takšni in drugačni obliki. Za kak romatičen večer pa itak čipke rulajo:bravo::bravo::bravo:

clock-img

17.08.2005, 14:00

clock-img

hati

pencil-img

603

V bistvu vedno glede na priložnost in na vrhnja oblačila. Imam pa rada, da je barvno usklajeno. Tko da tudi pri meni se najde veliko barv in različnih modelov. Aja pa tangice mi niso najbolj pri srcu. Postava jih dopušča, samo se ne počutim udobno v njih.

clock-img

17.08.2005, 14:01

clock-img

pika74

pencil-img

6782

:)-šotorke iz induplatov:)-:)-:)-

jst tud svašta nosim - sam brez pa ne grem nikamor - razn pod koutar 8)

clock-img

17.08.2005, 14:10

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Tangice - pa rada imam barvno nakombinirano (men je mama tolkrat zgleda to rekla, da mam še vedno v glavi: najbolj pomembno je kakšno imaš spodnje perilo, ker nikoli ne veš, kdaj boš moral na hitro k zdravniku 8) ). No, moja mama je verjetno ciljala bolj na čistočo kot na barvno usklajenost :)-:)-:)- ...

Se pa strinjam - vse je odvisno od počutja. Jaz imam tudi dneve v mesecu, ko si navlečem navadne gatke, ker vložka v tangice lih ne spravim :ups:... Ker tamponov se mi ne da ravno 24ur uporabljat.

clock-img

17.08.2005, 14:17

clock-img

Anonimen

Navadne gate, ko jih v rit potegne, so pa tangice. ;)

Za pod kiklo pa ponavad kr nč. Sem zanjič enkrat probala in moram rečt, da je fantastičen občutek :)-

clock-img

17.08.2005, 14:21

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

V glanem tange, pozimi pa boksarce. Navadne sem čisto ukinila. Pa obvezno bombaž.

clock-img

17.08.2005, 14:26

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

Tangice...drugega sploh nimam....razen par boxarc...drugač so pa pa zlo všeč tud brazilke...tko ko ti pol ritnic sam pokrijejo...če so pa čipkaste pa sploh sexy zgleda :bravo:

clock-img

17.08.2005, 14:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2005, 14:31

clock-img

Anonimen

A no, pol jst tud brazilke nosm, k mi navadne pokrijejo pol riti :)-

clock-img

17.08.2005, 14:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2005, 14:37

clock-img

Inki in Igi

pencil-img

55

vsak ginekolog pravi, da so spodnjice, ki lepo prekrijejo predel ledvic in vse spodaj, najboljše-se pravi: navadne, boksarke in brazilke.Prav v Vivi sem brala da se tangice odsvetujejo za vsakodnevno rabo, ker preveč dražijo kožo tam spodaj.. jaz nosim boksarice, ker mam zelo rado težave, če nisem dovolj oblečena, in jih vsem priporočam, če mate težave z raznimi vnetji.najboljše so seveda bombažne, dobre ma beti ali pa en privatnik-Mertik perilo, za zavajanje pa še malo čipk.moj :love: je za spremembo totalno nor na boxerce in tangic ne more videt

clock-img

17.08.2005, 14:47

clock-img

Anonimen

Jst mam tangice, takrat, ko to ni mozno pa boksarce. Boksarce snoopy, tangice pa tut pa se iz top shopa - bele, crne & roza :)

clock-img

17.08.2005, 15:16

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz zadnje čase nosim v glavnem bombažno, ker mi najbolj paše - čisto navadne sp. hlačke, tak malo nižji kroj, po možnosti kakih odštekanih barv ali napisov (tudi imam Snoopyje). Tangice so mi sicer všeč vizualno, ampak se ne počutim najbolje v njih, no razen takrat ko je res vroče (to pa to poletje ni).
Zelo redko imam modrček in hlačke barvno usklajene, ker modrček nosim isti kake tri dni, hlačke pa včasih menjam tudi 3x na dan.

clock-img

17.08.2005, 15:18

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

čez dan obvezno tangice-bombažne-raznuih oblik in barv
mislm da mam skor čist vse barve tangic, mam jih pa ene 30 :)
razn če mam ene bele hlače k so čist prosojne, mam pol ponavadi bele boksarce spodi-mi hudo zgleda
pa brazilke so tud kul, sam jih ne morm nosit čez dan, k mi jih preveč not potegne, pol me pa tišči pa jih skoz vn vlečem:):):)-morjo bit pa čipkaste

ponoč pa zmeri navadne gate-ne morm brez spat:)

clock-img

17.08.2005, 15:19

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Tangice in brazilke, gladke bombažne in pa čipkaste vseh barv .

clock-img

17.08.2005, 15:24

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Kaj pa ti bo ta informacija? Ne razumem, zakaj nekdo postavi tako vprašanje...

clock-img

17.08.2005, 15:36

clock-img

sarči

pencil-img

370

Tangice in brazilke:bravo::bravo::bravo:

polona2:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

17.08.2005, 15:52

clock-img

Teya

pencil-img

1051

puncica, kaj imaš pa ti za eno službo, da samo za na šiht obvezno oblečeš tangice :)-:)-:)-

clock-img

17.08.2005, 16:01

clock-img

SABILA

pencil-img

275

jst pa za v službo tangice pa delam v pisarni in nisem tajnica:)-:)-, ko pa uspem pridit domol pa kakšne boksarce ali navadne hlače, ko pa hočem kej mojmo povedat pa čipkaste.

polon2 kot je že blo velkrat rečeno če te kakšna vprašanja tle gor motjo, jih inestavno preskočiš in ignoriraš in je volk sit in koza cela

clock-img

17.08.2005, 16:21

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Saj sem samo povedala svoje mnenje in postavila vprašanje, saj to se na forumu počne, se mogoče motim???

clock-img

17.08.2005, 17:50

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Nosim ČISTO PERILO (BONBAŽ) ZELO REDKO TANGICE.

clock-img

17.08.2005, 18:11

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Obvezno tangice, kadar je :hudicek: na obisku so v igri navadne sp. hlačke, pozimi pa boxarce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem