IZVIRNO SPOROČILO: ada2
ponavadi je pokonci 5 minut predno meni začne budilka zvonit za službo. potem pa je tečen že navsezgodaj. meni se mudi v službo, on si pa zmišljuje razno razne zadeve
Ada, te čisto razumem ob tem norem tempu. V razmislek pa odebeljen stavek. Koliko časa imata vidva čisto za sebe? Vem, da si dobra mama in delaš vse najboljše za tvoje otroke, ampak oni mogoče rabijo kaj drugega. To pišem zdaj malo bolj splošno, ker opažam te zadeve pri nas. Bubi je imel v zadnjih dveh tednih veliko pozornosti (zaradi RD in zaradi bolezni), bubika si je vse mogoče zmišljevala, da bi pritegnila mojo pozornost. Pa je tudi njo bolela glava, pa je govorila, naj potipam, kako je vroča...Verjetno je tudi lulanje bilo del tega (čeprav mi ni jasno, zakaj je lulala v vrtcu in ne doma). Bubi je naredil enega snežaka in eno smrekico in nalepil na steno, je tudi ona hitro en počečkan list nalepila. In bila vsa nesrečna, ker je bubi tisto strgal dol

. Včeraj zvečer sem prišla domov (že drug večer zapored šele ob osmi uri) in je bubi en škorenjček ustvarjal... bubika se je tako trudila, da bi tudi ona nekaj naredila in bi jo jaz pohvalila... in da bi seveda lahko tudi njeno delo viselo na steni sredi dnevne sobe. Eh, sem zašla.... v glavnem pozornost pozornost pozornost.
Ja, otroci rabijo mamo, včasih tudi čisto za sebe. In mame imamo veliko

, zato se bomo raztrgale za njih.
Mala knjiga pravi, da otrok ne nagaja, da bi nas prizadel. Ampak če ugotovi, da edino na tak način dobi pozornost, sprejme riziko kritike.... samo da dobi svoje.
Aja, pa ne pozabimo, da imajo otroci tudi svoje "faze"

ki hb minejo.