writing-img

RE: Novembrke 2005 - 6.del

clock-img

16.11.2011, 14:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Petarda, a veš, da sem še ponoči sanjala o belih copatih. user posted image
Sem šla v eno trgovino in sem ti jih kar kupila, ker so bili 7 eurov user posted image user posted image

Pa ti si nora!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2011, 14:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, a veš, da sem še ponoči sanjala o belih copatih. user posted image
Sem šla v eno trgovino in sem ti jih kar kupila, ker so bili 7 eurov user posted image user posted image

Saj so res 7 eur, toliko smo mi dali za njih v Baby centru. user posted image user posted image user posted image  Samo so imeli največjo številko 6-9 m in smo jih komaj gor spravili še na žabice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem jih videla v Mura trgoviniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
joj, pa sploh ne hodim v to trgovino user posted image user posted image user posted image

Evo...nazadnje jih imajo v vsaki drugi štacuni za sitniš, samo jaz jih nikjer ne vidim user posted image

clock-img

16.11.2011, 14:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pa ravno se odpravljam po nakupih...zdaj pa sploh ne vem, če čem it...gremo hitro sprobat, če še kake stare hlače gor navlečem, pa se mogoče celo izognem šopingu danes....zadnje čase mi nič kaj za šopingirat...očitno šparam energijo (in denar) za veseli december user posted image ....

...paštetka love you for that user posted image user posted image user posted image ....

...sam, da mi ne boš še čarovniške škatle kupila, ker tisto mu bosta pa botrček in botrca user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2011, 18:24

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Petarda, eno vprašanje. Koliko knjig lahko vi daste v prazno petarditovo torbo?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

16.11.2011, 19:40

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jao, moški... Moj se spravi otroku delat večerjo. Pazi čokolešnik. In v vsej zmedi me vpraša: kaj to se dela z vodo ali biciklinom? user posted image user posted image wtf???
Ok, zmeša se, hotel je vprašati z mlekom. In potem spet: kaj moram mleko zavreti?
Halo? Pa saj ne delaš kašice pri 4. mesecihuser posted image user posted image

clock-img

17.11.2011, 08:30

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro. user posted image

Vse zvezeke in knjige, ki jih ima v 1.razredu, potem je pa že konec...koliko točno jih je, pa zdaj ne vem na pamet, ta teden pa tudi ne nosi torbe domov, ker imajo ta teden vsak dan zadnji dve uri tečaj plavanja. (tisto med počitnicami so imeli samo za ogrevanjeuser posted image ).

Zakaj te pa zanima? user posted image

clock-img

17.11.2011, 08:31

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jao, moški... Moj se spravi otroku delat večerjo. Pazi čokolešnik. In v vsej zmedi me vpraša: kaj to se dela z vodo ali biciklinom? user posted image user posted image wtf???
Ok, zmeša se, hotel je vprašati z mlekom. In potem spet: kaj moram mleko zavreti?

user posted image user posted image user posted image ....ajde tisto z biciklinom ga še razumem user posted image

clock-img

17.11.2011, 08:42

clock-img

petarda

pencil-img

10119

juniorja imam danes doma...je nekaj drisknil, tako da močno, močno upam, da zdaj ne zbolimo vsi po vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vam tudi čudno izpisuje črke in smajlije? user posted image

Kje je pa Nina zadnje čase?

clock-img

17.11.2011, 08:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Tole prestavljam z majhnimi dodatki user posted image

01.11. – Hana (tincci)
05.11. - Anže in Jaka (kvaka)
09.11 – Jaka (Urša)
10.11. - Max Luka (paštetka)
11.11. – Nika (mojcaH)
13.11. – Tina (NinaŠ)
14.11. - Petardito (petarda)
14.11. - Mark (sharpy)
15.11. – Lara (nincy)
15.11. - Paštetka
18.11. - Bubi (bubi)
18.11.- Urša
21.11. - Adam (ada2)
23.11. - Aleks (amy26)
23.11. - Anej (nej)
28.11. - Sergej (Naty_ka)
29.11. - Luka in Jaka (catya)
30.11. - Tilen (til)

clock-img

17.11.2011, 08:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Vse najboljše Lari in Marku user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne morem nalepit slikce...

clock-img

17.11.2011, 09:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ojoj Urša....ušli so nam...daj še malo podregni svoje prijatelje...jaz sem danes spet delila...en glas več je že user posted image ...in to od naše novembrke nincyuser posted image

clock-img

17.11.2011, 09:13

clock-img

Urša

pencil-img

4648

user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

17.11.2011, 09:15

clock-img

Urša

pencil-img

4648

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

juniorja imam danes doma...je nekaj drisknil, tako da močno, močno upam, da zdaj ne zbolimo vsi po vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne boste, ne smete! user posted image  Pa vseeno preventivno rukni enga jegra! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsak slučaj!

clock-img

17.11.2011, 09:16

clock-img

Urša

pencil-img

4648

O, Naty je lajkala! user posted image  Kje pa se nahaja zadnje čase? Je že dolgo ni bilo gor! user posted image

clock-img

17.11.2011, 09:18

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Včeraj sem šla brat za nazaj tisti forum, ko so bili novembrčki dojenčki, da malo primerjam in sem ugotovila, da ga ful manjka, no saj potem sem se spomnila, da nam je izginilo 800!!!! user posted image  strani in smo se tako jezile! A je to možno? 800? Sem pa skoz nekaj jamrala, kako je neobvladljivo doma, tako da vidim, da imamo zdaj s tremi precej bolj umirjeno stanje. user posted image

clock-img

17.11.2011, 09:28

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ojoj Urša....ušli so nam...daj še malo podregni svoje prijatelje...jaz sem danes spet delila...en glas več je že user posted image ...in to od naše novembrke nincyuser posted image

A Nincy je tudi? Lepo!user posted image  Ja, moram še malo podregnit!

clock-img

17.11.2011, 09:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A Nincy je tudi? Lepo!user posted image  Ja, moram še malo podregnit!

Ja, pa Nincy verjetno sploh ne vem, da je poba tvoj user posted image ....vsi mislijo, da je od Nine P user posted image

clock-img

17.11.2011, 10:00

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša...tu na RR je podforum glasovanja...pa tam pripopaj link user posted image

clock-img

17.11.2011, 11:36

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Vse zvezeke in knjige, ki jih ima v 1.razredu, potem je pa že konec...koliko točno jih je, pa zdaj ne vem na pamet, ta teden pa tudi ne nosi torbe domov, ker imajo ta teden vsak dan zadnji dve uri tečaj plavanja. (tisto med počitnicami so imeli samo za ogrevanjeuser posted image ).

Narobe. Samo enega, potem pa torba ni več prazna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2011, 11:38

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Ne boste, ne smete! user posted image  Pa vseeno preventivno rukni enga jegra! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsak slučaj!

aha user posted image

clock-img

17.11.2011, 12:46

clock-img

petarda

pencil-img

10119

glej odgovor spodaj.......

< Sporočilo je popravil petarda -- 17.11.2011 12:49:25 >

clock-img

17.11.2011, 12:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Narobe. Samo enega, potem pa torba ni več prazna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če damo vse naenkrat (kar velikokrat tudi naredimo)? user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2011, 12:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Drugače pa - idi v rit....sem že v mislih štela koliko imamo zvezkov in delovnih zvezkov pri vsakem predmetu + verouk + krožek user posted image

clock-img

17.11.2011, 12:52

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Drugače pa - idi v rit....sem že v mislih štela koliko imamo zvezkov in delovnih zvezkov pri vsakem predmetu + verouk + krožek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2011, 13:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša...tu na RR je podforum glasovanja...pa tam pripopaj link user posted image

Sem že jaz...ko je bila ravno prilika. user posted image Če te pa moti, pa prosim povej, bom prosila da odstranijo...joooj zdaj mi je kar malo žal, da sem prilimala brez tvojega dovoljenjauser posted image ....samo sem imela v mislih, da nikjer ne piše, da je otroček tvoj (čeprav bi to znalo samo pomagatiuser posted image ), pa da si link itak sama delila tu z nami. user posted image ...hmmmm....joooj, še zdaj ne vem, če sem naredila prav user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem