aleda
ni mi moja nadomestna to rekla ampak une tete iz s3 naj povem naslednič za 3 ampule menopurja.. prej sem pa mela un puregon..ma tokrat ma da rata! a je tašča vesela? no pa le sporoč kako je blo na nuhalni!
A res, da ni tvoja nadomestna g. nič rekla za povečanje doze, kaj je sploh komentirala? Kakšna je pa razlika med puregonom in menopurjem? Ma bo ratalo bo, mora

le pozitivno naprej. A veš enkrat si pravla, da se v italiji dobi eno homeopatsko zdravilo za moške, če ma slabe semenčice. A mogoče še veš, kako se imenuje?
Na nuhalni je blo pa super, sem vidla mojga

pa

, rezultati so bli vredu, vse je izmerla, pregledala, slikce sem dobila. Prestavila mi je tudi rok na 11.3. Vsi so veseli, mama, tašča, sestre...

čeprav bi bla bolj vesela, da ne bi vedli za vse skupi, ta postopek in nosečnost od začetka, ker potem moraš vsem razlagat...mi je šlo kar malo na živce občasno. Samo na žalost nisva mogla lih skrivat, ker sva tako pogosto hodila v lj. Tašča pa še rada vse preuči na internetu, bere forume in je vedla skoraj več kot jaz, ki sem bla v postopku, to se mi zdi malo pretirano
Punce vsem skupaj želim čim uspešnejše postopke

tistim, ki pa vam sedaj ni uspelo pa

in veliko močne volje za naprej.