writing-img

RE: število ultrazvokov

clock-img

09.06.2011, 10:30

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimna 2x sem rodila in ko sem prišla rodit nisem nobenkrat imela   uz. Tako da tvoja trditev ne drži

mogoče za vašo porodnišnico to ne velja. za celjsko bolnico to že drži. pri prvem porodu so mi ob sprejemu takoj naredili UZ, da so preverili položaj ploda (ob vaginalnem pregledu, da so videli, če se že kaj odpiram). pa si predstavlji, da ležiš v porodni sobi, otrok je pa v prečni legi. to bi bila šele veselica...

clock-img

09.06.2011, 10:32

clock-img

Anonimen

butt3rfly jaz to vem user posted image   Sem odg. anonimni ki je napisala da itak ti naredijo uz v porodnišnici ko prideš.

clock-img

09.06.2011, 12:02

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

butt3rfly jaz to vem user posted image   Sem odg. anonimni ki je napisala da itak ti naredijo uz v porodnišnici ko prideš.

jah, očitn je pač od bolnice do bolnice odvisno... čeprav bi mogu bit UZ v vsaki samoumeven.

clock-img

09.06.2011, 21:23

clock-img

Anonimen

Oj. Tiste, ki imate uz na vsakem pregledu prosim povejte h kateremu GIN hodite. Mogoče se mi še uspe prestaviti. Hvala.

clock-img

10.06.2011, 17:30

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

3x sem rodila v Lj, pred porodom mi niso nikoli delali uz.

clock-img

10.06.2011, 19:41

clock-img

nusi

pencil-img

1833

jaz sem rodila v postojni in mi tudi niso naredili uz. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem