IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Jada82- zakaj pa rajši ne ponoviš testa s Clear Blue, ki ti bo sigurno bolj zanesljivo povedal... meni je tudi v prvi nosečnosti šele ta obarval črtico, drugi pa čisto, čisto malo.In potem lahko še danes ponoviš oz. jutri s prvim jutranjim urinom. Črtica bo tako gotovo dobro oz. bolje vidna
Držim pesti!
Mah, veš kaj, kar malo drag se mi zdi

Sem pač Gorenjka. Sem ga že prejšnji cikel kupila, itak je bil -. Če sem noseča, bodo tud ti navadni pokazali. Mal se mi še škoda zdi, ker mam doma še ene 4 teste. Bom te ponucala. Enga bom že ju3 naredila, pol pa na dan D, v torek!

Bomo vidli. Včasih mam občutek, da sem noseča, spet drugič, da ne ...
Sam do zdaj vedno, ko sem delala teste in nisem bila noseča (to je bilo res že velikooookrat), ni bilo niti najmanjše črtice, sama belina! Tako da ... nekaj mora bit na tem.
Sem pa tud ful prehlajena zdej, vsa nikakva in bolna, vendar preventivno ne jemljem nobenih zdravil, samo čaj in med, ker v 1. trimesečju ni priporočljivo. Sicer težko zdržim, ampak saj bo, še par dni potrpim

Mogoče je ravno zarad tega dobro, da sem tolk prej delala test ... vse je z namenom. Če ne bi vedela, bi se sigurno napokala zdravil, pol pa vprašanje, kaj bi blo ...