writing-img

RE: II pričakujemo julija 2011

clock-img

11.07.2011, 10:18

clock-img

Katte

pencil-img

3441

romare - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Tvoj dragi je pa res super. Nasloni se nanj in pozitivno naprej. Nešteto user posted image  za naslednjo pikico.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

11.07.2011, 10:19

clock-img

Katte

pencil-img

3441

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)user posted image

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog) user posted image

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)

13.7.
Malinova (2.krog)user posted image

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)
JanaB (7.krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
pikicaa25 (13.krog)

x.7.
witch (20.krog)
crtek (1. krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 27

Nosečk: 1
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, Malinova

Still hoping.

clock-img

11.07.2011, 10:20

clock-img

Katte

pencil-img

3441

crtek, dobrodošla tudi tukaj.

Still hoping.

clock-img

11.07.2011, 10:31

clock-img

romare

pencil-img

170

katte hvala.

clock-img

11.07.2011, 10:31

clock-img

crtek

pencil-img

491

hvala Katte user posted image
držim pesti za vse, naj julij prinese čimveč user posted image

clock-img

11.07.2011, 12:59

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

IZVIRNO SPOROČILO: romare

pozdravljene punce, na žalost sem spet z vami, ker se je mojuser posted image včeraj poslovil in odšel meduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oh no user posted image user posted image user posted image Veliko pozitivizma in da vama tokrat pa resnično uspe!!!!! Ne kar obupat!!!!

clock-img

11.07.2011, 13:08

clock-img

kkkkk

pencil-img

71

Pozdravljene punce!
Že kar dolgo vas spremljam in tudi pri nama smo se trudili za user posted image .
Danes zjutraj sem imela 3 dan zamude zato sem opravila 3 teste, ki so v mojem albumu. Bi si vzele čas pa mal počekerale in mal pokomentirale ?? sam si ne upam preveč veselit, ker sem že imela slabe izkušnje s testerji splh unimi cenejšimi.
Hvala Lp

clock-img

11.07.2011, 13:13

clock-img

Maat

pencil-img

167

kkkkk, jaz mislim, da je to to... čestiiiitkeeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2011, 14:21

clock-img

maja73

pencil-img

11

Ojla, jaz se javljam žal s slabo novico. V soboto je priteklo...zjutraj sem naredila
test, ki je seveda bil negativen, popoldne pa se je ulilo. Mi je bilo kar hudo, kljub temu
da je to moj prvi krog...ampak sem optimistična za naprej. Ostalim pa želim čim več  user posted image
še v juliju

clock-img

11.07.2011, 16:08

clock-img

lluna

pencil-img

202

romare, žal mi je, res user posted image user posted image . Želim ti, da bi bilo naslednjič čim prej in seveda tako kot mora! user posted image

clock-img

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

kkkkk to je touser posted image user posted image user posted image

Jada čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Obe uživajata v nosečnostiuser posted image

Mi smo se včeraj vrnili z morja, bilo je super, sem čisto odklopila znake itd. ampak mislim, da ta mesec ne bo nič, ker sva ta mesec bolj malouser posted image

clock-img

clock-img

lluna

pencil-img

202

kkkkk, mislim, da ni dvoma user posted image

clock-img

11.07.2011, 18:02

clock-img

gregorina35

pencil-img

66

Pozdravljene,

Tudi mi smo z dopusta, danes prvič po 3 tednih nazaj v službo user posted image .

Najprej čestitke novim nosečkam in srečno ter mirno user posted image  ter pridne user posted image .

Romare, mi je hudo zate, a vem, kaj prestajaš, sem v aprilu v 12 tednu izgubila svojo pikico user posted image . Ampak prosim, ne obupat, boš videla, da bo tudi zate posijalo sonce user posted image user posted image user posted image . Kaj pa pravi tvoj ginekolog, te bo dal na kakšne preiskave?

Drugače pa mi veselo user posted image  in upam, da bomo konec meseca ponovno zagledali user posted image .

Lep pozdravček vsem!

clock-img

11.07.2011, 21:30

clock-img

lluna

pencil-img

202

gregorina35, upam, da ste uživali, verjamem pa, da je minilo prehitro... Tudi mi se trudimo user posted image , malo me heca ovulacija, očitno še vedno nimam povsem pogruntane, ampak kaj čmo, sem se malo sprostila in se tolažim, da bo, ko bo pravi trenutek za to... no ja, vprašajte me konec meseca, če še mislim tako ali že obupujem!? user posted image Kdaj (ne)pričakuješ? Držim pesti!user posted image

clock-img

11.07.2011, 21:39

clock-img

Jassika

pencil-img

682

Da se vam še tukaj pridružim... sploh se nisem mela časa pofočkat user posted image
Po neuspeli user posted image v mescu marcu in abraziji v maju, smo ta mesec zopet začeli delati na user posted image . In danes smo kljub prehitevanju s testom za 2 dni zagledali user posted image . Iskreno povedano, pa si ne upam preveč vesliti, saj imam zdaj za sabo že 2 taki slabi izkušnji user posted image . Seveda pa pozitiva velja in se bom potrudila, da bom imela lepe misli user posted image

clock-img

11.07.2011, 21:40

clock-img

Jassika

pencil-img

682

Pa za vse boleče konce user posted image en velik user posted image . Pišuka, veliko nas je, resnično user posted image

clock-img

12.07.2011, 06:57

clock-img

gregorina35

pencil-img

66

IZVIRNO SPOROČILO: lluna

gregorina35, upam, da ste uživali, verjamem pa, da je minilo prehitro... Tudi mi se trudimo user posted image , malo me heca ovulacija, očitno še vedno nimam povsem pogruntane, ampak kaj čmo, sem se malo sprostila in se tolažim, da bo, ko bo pravi trenutek za to... no ja, vprašajte me konec meseca, če še mislim tako ali že obupujem!? user posted image Kdaj (ne)pričakuješ? Držim pesti!user posted image

Iluna, hvala, na dopustu je bilo super, smo bili v Čatežu, za majhne otroke je to res raj, no pa tudi starejši smo uživali na toboganih user posted image .

Glede ovulacije pa si jaz merim temperaturo in to že cca 3 leta, mi je kar prišlo v navado. Ugotovila sem, da imam glede na 30 dnevni ciklus pozne ovulacije (med 17. in 19. dnem). Običajno so zadnje leto tudi boleče (verjetno zaradi hormonskih sprememb), tako da jih težko zgrešim.

Si meriš temperaturo?

Sicer user posted image  ne pričakujem okrog 27. 7, test bom verjetno delala kakšen dan prej, če me tečka ne bo prehitela.

Jassika, tudi jaz sem po SS v aprilu kar malo v strahu, da se zgodba ne bi ponovila. No, mi moramo prej še narediti user posted image , upam, da nam čimprej rata. Kar pogumno, pa user posted image  za srečo!

clock-img

12.07.2011, 07:23

clock-img

Katte

pencil-img

3441

kkkkk in Jassika, čestitam!!!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
To je to. Želim vama mirno nosečnost, čim manj negativnih misli, veliko pozitivnih in vsaki vsaj enega user posted image  v marcu.

Jaz pa sem kar naredila test danes zjutraj, pa še to samo zato, ker sem hotela potrditi svoj občutek, da tudi tokrat ne bo nič. Prsi so me namreč nehale boleti, kar pomeni, da je nivo progesterona padel. In seveda je bil test negativen. Nimam več upanja, za ta krog, toliko že poznam svoje telo. Čakam na user posted image , potem pa v nove boje. Saj se dogajajo še dosti hujše stvari, a ne?
maja73, user posted image user posted image user posted image . Pozitivno v nov krog.

Still hoping.

clock-img

12.07.2011, 07:25

clock-img

Katte

pencil-img

3441

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      pričakujemo:

1.7.
anonimna <3 (2. krog) user posted image

2.7.
anonimnaPu (2. krog)user posted image

4.7.
pikicaa25 (12. krog)user posted image

5.7.
Jada82(3.krog) user posted image  user posted image

8.7.
benji (14.krog) user posted image

9.7.

Gulia (18.krog)

10.7.
maja73 (1.krog)user posted image

11.7.
kkkkk (x. krog) user posted image  user posted image
Jassika (x. krog) user posted image  user posted image

13.7.
Malinova (2.krog)user posted image

14.7.
SILVA (3. krog po laparo in histero)

17.7.
cina (40.krog)

18.7.
Katte (14.krog)
mismoon (3. krog)
JanaB (7.krog)

20.7.
LittleSun (5.krog)

21.7.
krisv (19.krog)
urssi (2. krog)

23.7.
turquoise (3.krog)

24.7.
Maat (x.krog)
Cybelle (x. krog)
Wannabemommy (x. krog)

25.7.
rajska (x.krog)

26.7.
rozi55 (x.krog)

27.7.
gregorina35 (1.krog)
štručka2503 (x. krog)

28.7.
*viva* (17.krog)

31.7.
pikicaa25 (13.krog)

x.7.
witch (20.krog)
crtek (1. krog)

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 29

Nosečk: 3
       user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*user posted image
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, Malinova

Still hoping.

clock-img

12.07.2011, 07:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: romare

pozdravljene punce, na žalost sem spet z vami, ker se je mojuser posted image včeraj poslovil in odšel meduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oh no user posted image user posted image user posted image Veliko pozitivizma in da vama tokrat pa resnično uspe!!!!! Ne kar obupat!!!!

ojojjo ,se podpišem pod Jano.ne obupajta

clock-img

12.07.2011, 07:27

clock-img

Anonimen

kkkkk:ja je to to ,čestitke
maja73;pogumno naprej ,user posted image
jassika:čestitke in razmišljaj pozitivno.

clock-img

12.07.2011, 08:46

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Kkkk in Jassika, iskrene čestitke obema!!!!! Veliko pozitivnega razmišljanja - pomaga zelo! Srečno in mirno nosečnost želim!!!

Pa hitro se pridružit nam marčevkam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2011, 09:13

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Katte upam, da bomo 18.7. dan vse rozice pa tudi ostale ki jo čakate pred tem in kasneje. Ko vidim koliko je ss si mislim, da raje še kak mesec več počakam samo, da bo takrat vse ok.

clock-img

12.07.2011, 11:37

clock-img

Anonimen

Punce jaz bi se vam tudi pridružila, pa nevem kdaj je ne pričakujem.user posted image Itak mam totalno neredne cikluse, zato zdaj jem kapsule mace. In 2 tedna nazaj so me dober teden ful bolele bradavičke, sem takrat pomislila mogoče pa se je že kaj prijelo, potem pa sem začela razmišljat, da pa je verjetno šele takrat bla O (upam). Zdaj pa je stvar taka, da že kak teden vse voham, jem ogromno, prsi pa so se mi dobesedno napihnile...aja pa lulam ful, ampak to pa že nekje od takrat, ko bi naj bila O. Sem si za foro izmerila tudi temperaturo in je prek 37 v luliuser posted image , celo pod pazduho je mam okrog 37 ko jo mam redko kdaj nad 36,5. Nekak čutim in upam, da bi lahko blo kaj na tem (če ni spet moja prevelika želja), ampak nevem kdaj naj delam test, da nebi blo prehitro. Sem razmišljala da bom do vikenda počakala (če bom zdržala), čeprav bo težko ker mam en testek doma in me vsake tolko potegne k njemuuser posted image

Vsem, ki ste dočakale user posted image iskrene čestitke, ostale ki še čakate(mo) pa veliko sreče in seveda čimveč +.
Lp

clock-img

12.07.2011, 11:47

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Dobrodošla, anonimna. Upam, da si user posted image . Ne boš pa vedela, dokler ne boš naredila testa. Držim pesti, da čez vikend zagledaš user posted image .

Still hoping.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem