cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko kaj perete?

clock-img

18.08.2005, 20:33

clock-img

mammy26

pencil-img

634

nas je pet, otroci so kot majhni packi... peremo vsak daaaaannnnnnnn. Ob vikendih včasih kar dvakrat na dan, še posebno če pridemo od kod iz narave.

clock-img

18.08.2005, 20:57

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Zdaj, ko sem pranje zminimizirala - 6 strojev tedensko. Smo trije.

Prej sem prala 8 strojev tedensko, zdaj ga vedno totalno natlačim, tako da sta dva manj.

clock-img

18.08.2005, 21:03

clock-img

vika1

pencil-img

552

Nas je tudi 5,peremo VSAAAAAAAK DAN 2 rundi(obvezno),pol pa še,če kaj pride vmes.

clock-img

18.08.2005, 21:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

zdaj, ko ni treningov enih 5, ko ima sin treninge pa tud 6 al 7, do konc leta smo še 3, pol pa še plenice in ostalo, joj joj joj kdo bo pral :zmeden2:

clock-img

18.08.2005, 21:52

clock-img

pika74

pencil-img

6782

- 2 osebi
- 2-3 stroje na teden
- perem samo ob vikendih

:metulj:

clock-img

18.08.2005, 22:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.08.2005, 22:06

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Dejte mi povedat, kako napolnite tolk perila za belo pranje na 90 stopinj. Jaz imam pa s tem probleme.

Not dam pa kuhinjske krpe, pa posteljnino in svetle brisače, pa belo bombažno perilo.

Če je posteljnina še gre. Brez nje pa lahko čakam 3 tedne za en normalno poln stroj. Sp. perilo je pri meni pisano, pa še čipke so gor, pri Sari gre samo polovica k belemu pranju, ostalo k pisanemu. Moj ima pa večinoma temne boksarce, pa spet odpade. Tako ostanejo 4 brisače iz kopalnice in cca. 3 kuhinjske krpe.

Bi lahko še kaj prala belo na 90, pa sem zgrešila?

clock-img

18.08.2005, 22:08

clock-img

Anonimen

Kupimo tvojemu ene par belih majic, pa bo zadeva ršena. Pri nas je na ta način.

clock-img

18.08.2005, 23:07

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Cmokec, še malo potrpi (dva meseca;)), pa bo tudi pri tebi polno belih cunj-jaz imam še vedno plenice za obkuhat, brisače dam ne glede na barvo obkuhat, pa ne gre barva nič stran, kuhinjske krpe, ja, pa majice, T-shirts, bombažne, tudi raznih barv.

clock-img

18.08.2005, 23:23

clock-img

Anonimen

Mi smo trije in če bi jaz prala sproti, bi vsak dan oprala eno rundo - en dan belo, drugi dan pisano. In tako naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem