IZVIRNO SPOROČILO: agha
Mogoče bi moja mama (ki mi uspešno pije kri od kar imam prvega otroka kljub razdalji) prišla sem, seveda bi pa to trajalo vsaj 2 uri ampak sta si moja dva zamislila dopust oz. potovanje od 21.8. do 5.9. tako, da tudi to ni sigurna varianta glede na to, da imam rok 11. Da ne omenim tega, da sta imela idejo,da bi jaz v tem času bila pri njih s tamalim, enoletnikom, in skrbela za njihovega psa!! Doma so pa 20km od bolnice v hribih, če bi dobila popadke bi se mogla sama zapeljat po ovinkih do porodnišnice! Kam dat otroka itak ne vem, da o tem, da bi bil moj 140km proč niti ne govorim! Potem so pa tukaj še pregled ipd...nič nista mislila razen nase!
Moram kar malo pokomentirat tale tvoj post

... sploh ne razumem takih dejanj

. Pri prvem otročku si je še moja tašča vzela fraj okoli mojega pdp, tako da sem imela kar malo skrbi kako se bosta z mojo mamo gledali

-ampak je bilo HB vse ok. Sta mi obe kar pomagali in se malo menjavali - pač malo za družbo in kuho in za cartanje. Pa ni bilo to ne vem kako intenzivno - je pa ful pomoč, če veš, da lahko na koga malo računaš, pa čeprav potem sam zmoreš. Zato res ne razumem, kako da si tvoji ne želijo biti vsaj v bližini v trenutkih ko jih boš mogoče res potrebovala

. No, vsekakor ti želim obilo optimizma in opore tvojega partnerja.
pigy jaz sem tud hotela videt tvoj voziček, pa ga ne morem

. A moraš kaj posebaj potrdit, da lahko vidiš profil oz slikce? No kakorkoli, važno je, da je tebi lep in boš z veseljem vozičkala

.
teni uživajte, uživajte in uživajte

. Jaz sem tudi že čisto nora od misli na morje. Mi odhajamo v petek ali soboto

. Joj kako je to še daleč...
Moj trebušček poskakuje brez počitka

, danes ponoči sem bila na wc-ju 6x!! Kaj šele bo? Me pa kar nekja zadnje čase boli tam okoli jajčnikov in tud otrdevanje trebuščke je kar pogosto. Pregled imam v petek in močno upam, da bo vse ok in bom dobila zeleno luč za morje.
Aja, no pa danes smo začeli malo pripravljat sobico za novga člana - to pomeni, da sem začela odnašat ven iz sobe vse kar se je v 3 letih nabralo

. Čeprav je moj sine ponudil, da lahko bratec spi pri njem kar na tleh, da on nima nič proti

. To bo še smeha. Je pa naš otrok postal silno ljubezniv do mojega bušija - mi je zadnjič celo rekel, da ima mene tako zelo rad, ker imam v trebuščku njegovega malega brateca

. Mami pa kar v jok - oh ti hormoni!
Nič punce, imejte se lepo!