Dobro jutro, no v bistvu že dober dan ....
Še ena neprespana ... spala od polnoči do treh, potem sem šla na WC, potem je pa nekaj ropotalo okrog bajte, sem še mojga zbudila in sva bla pokonci do petih (pa še zdaj ne veva, kaj je bilo) ... ob sedmih je pa itak naš jutrišnji slavljenček veselo vstal in hotel, da se igram z njim ... (pe še srečo smo imeli, ker ponavadi vstane ob 6h).
Slika je ogabna, eni imajo preveč časa pa motene možgane ... pač.
mi pa še nimamo pripravljeno ... počasi spravljamo stvari v red, trenutno moj dela eno omaro za nov kabinet, da izselimo računalnik in pripravimo sobo za ta velikega ... nova članoica bi itak pri nama v spalnici (v svoji posteljici), ker se je že pri prvem to fajn obneslo - da se mi med nočnim dojenjem ne bo treba sprehajat sem in tja ... Naslednji teden moram vse preprat in pogledat, kaj imamo pa v Tosamo moram ... pol pa počasi bo ... edino to me skrbi, da soba za ta velikega ne bo dostavljena pravočasno, ampak bomo že nekaj zimprovizirali ...
Imam pestro - k mojim staršem so prišli sorodniki iz Argentine, zdej sem pa uradna prevajalka iz vseh jezikov v vse jezike
Sam za občutek - včeraj sem uporabljala slovenščino, hrvaščino, španščino in angleščino in to vse v enem pogovoru med 9 ljudmi ... pestro, ni kaj ... Naš triletnik me je sam gledal in mu ni bilo nič jasno, ko sem govorila v španščini
Nič, šibam se naprej igrat. Lepo se imejte, pridno finiširajte, jaz bom pa še malo počakala, če dovolite - vsaj do začetka septembra ...