IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
no, naš triletnik je končno prebrodil krizico po počitnicah in ta teden spet veselo steče v igralnico, ko ga pripeljem v vrtec ... še dobro ... ker smo imeli vsako jutro v vrtcu stiskanje, kremženje, jok in obupane klice "mami, mami" ... pa mi je doma vedno povedal, da je rad v vrtcu, ampak da bi rad, da sem z njim ... boge male glavice, bogve, kaj se plete v njih ... sicer se precej pogovarjamo o dojenčku in se ga veseli, ampak po moje je bil vseeno to glavni vzrok ...
Mi smo našega prvi dan komaj spravili v vrtec, že takoj naslednji pa me je zelo osrečil, ker je sam pohitel in vidno uživa

. Zjutraj je še malo težko zaradi vstajanja - pač pozno hodimo spat

. Malo pa me skrbi 1. sept., ker so jih razdelili v nove, večje skupine.... Upam na najbolje

.
IZVIRNO SPOROČILO: Spellybelly
Punce, imam pa še eno vprašanje...kako je potrebno postlati posteljico za
? Mal sem pozabila iz šole za starše, kako so rekli...rjuha, nepremočljiva podloga oz. POLIVINIL???, rjuha...
Kako izgleda tole s polivinilom...a ni to malo nezračno? Ali pa se postelje čisto navadno? Če mi bo katera malce "pomagala" z odgovorom, bom zelo hvaležna!
NIč komplicirat. Pod vzglavje jogija daj kakšno knjigo ali brisačo, da malo privzdigneš. Drugače pa imamo mi na jogiju eno tako rjuhco, ki je zgoraj bombažna, spodaj pa nepremočljiva (dobiš jo v otroških trgovinah ali lekarni). Na vrh normalno rjuhica. Ni neprijetnen občutek, ker ni polivinil. Malo za tolažbo: naš prvi ni niti 1x pomočil rjuhe, te probleme smo srečali kasneje, pri odvajanju od pleničke - pa še to izredno redko.
IZVIRNO SPOROČILO: vintage
Kasneje so se mi popadki zredčili in mi je ostal le boleč trd trebuh in otrokovi premiki (ma tudi vas tako boli ko se otrok premika??? meni je mama pravila, da je bilo to zanjo neki najlepšega, jaz pa komaj čakam da se rešim trebuška...sem čudna verjetno...)
hi hi nič nisi čudna! Jaz sem tudi ena tistih, ki ne razumem kaj je tako čudovitega, ko te dete najprej z vso energije nabija v ledvice, jetra, rebra ali mehur. Kasneje pa tišči nogice in rito ven na vseh mogočih krajih

. Mene je to bolelo v prvo in me boli tudi sedaj. Res mi je ljubše, da se dete svobodno razteguje in brca na svobodi, kakor v utesnjenem prostorčku v mojem bušiju. Sicer sem vesela, ko ga čutim, ker je sedaj to tako poredko, a si vseeno želim, da pride kmalu ven

.
anastazia ČESTITKE ZA POBIČA. KRASNO IME - JE BILO KAR NEKAJ ČASA NAŠA PRVA IZBIRA
! Tudi pri meni se pojavljajo krči oz. popadki in to traja kar do dve uri, potem pa nič. Danes sem že bila v nizkem štartu ob 4. zjutraj, no potem pa nič

. Sem šla in umila obe kopalnici in prestlala postelje, sem upala, da ga malo zbudim - pa saj to nič ne pomaga

. Jutri imam zadnji pregled pri ginekologu, včeraj je ctg kazal mičkene popadke, ampak nič kritičnega. Upam, da ne bo čez rok

.
< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 30.8.2011 11:13:00 >