Hej
Evo mene danes s pregleda: prišla, me je priklopla na ctg, sem tam ležala 15 min, pred tem sva zmerili pritisk, teža ipd, izvidi krvi od prejšnjič super, urin ok, in to je to. Vse to je naredila sestra, ko je ctg nehal merit je rekla, naj počakam v čakalnici, da bo še gin. pogledala rezultate, pride sestra ven in reče da je vse ok, mi da materinsko in adijo. Noben mi ni razložil nič, kaj kažeta krivulji na ctg-ju, če se kaj dogaja, pri gin. sem bila pa prvič 14 dni nazaj, ko mi je pač napotnico napisala, pa ko sem imela uz je bila tam, ker jih pač ona dela, drugače pa sploh nič
Vsakič ko pridem, pač komuniciram zgolj s sestrami ... a se vam zdi to normalno? Sej je super, pač vse ok v nosečnosti in to, ampak vseeno bi mi lahko kdo mal razložil ta ctg, glede na to, da sem noseča 37. tednov in bi mogoče bilo fajn da kdo kaj pove kaj se dogaja. Pregleda pa itak razen tistega prvega, da smo potrdili nosečnost, sploh nisem imela nobenega.
Tako da naslednji ctg 14. 9.
Aja, pa še to, glede na to, da full zatekam, res noge imam kot Fiona
in to že na vse zgodaj zjutraj ko vstanem iz postelje in da ne jem preveč slano, počivam pač kolikor se da, sestra pravi: joj, vi pa fajn zatekate, a kaj počivate? In jaz, da ja, pa ona da naj pač počivam in ne jem slano, pa ji rečem da itak da ne, da je že zjutraj tako, pa samo reče aha, ok.
Tako da ne vem, sicer sem čist vesela, da je vse ok, ampak se mi zdi, da bi si morala tale moja gin. mal več posvetit nosečnicam, ne vem no ... ko berem vaše poste pa se pogovarjam s kolegicami, so vse bolj gledali, ipd.
Kaj pravite?
Lep sončkast dan še naprej in naj se začne kaj dogajat