Čestitke vsem novim mamicam in veliko veselja z vašimi
IZVIRNO SPOROČILO: karin82
Danes je nas dan D. Vceraj sem imela pregled in mi sploh ni dala novega datuma za pregled ker je rekla da bo danes ali pa jutri. Na koliko casa so pregledi ko si cez PDP?
Zadnji pregled pri G je na PDP, potem se teden kasneje zglasiš v P, če se še nič ne zgodi. Običajno imaš potem tam preglede na 2 dneva, dokler se ne začne oz. ti ne sprožijo.
IZVIRNO SPOROČILO: vintage
Le en problem imava in to je dojenje. Žal ali imam premalo mleka ali pa noče zagrabit, sam nikakor nam ne steče in zato moram dodajat umetno mleko, srčno upam da nama uspe to prebrodit in da bom lahko kasneje nemoteno dojila ker si to ful želim.
Kontaktiraj punce pri La Leche League (tole je z njihove spletne strani -
www.dojenje.net:
- Mojca 041/77 91 34 (dopoldne)
- Urška 01/5186090 (dopoldne)
- Alenka 04/5741 415
- Mateja 01/51 24 574
- Andreja 01/36 11 320
- Irena 030/637 112 (popoldne)
- Ana 030/260 278 )
Meni so pri prvi

ful pomagale in potem sem obe pupi dojila po 12 mesecev. Količina mleka se pa najbolj poveča s pristavljanjem - bolj kot sesa, več mleka se dela. Pa seveda pij dovolj tekočine.
Meni so tudi že pričeli najedati s tem, kdaj bo - kot da imam kristalno kroglo

Pa imam še 16 dni do PDP.

je zjutraj odpeljal pupi v terme na kopanje. Seveda ni šans, da bi šla zraven - ful težko prenašam dolgo vožnjo, vročino, pa še kopati se nočem v bazenih, ker v tejle zadnji fazi res ne rabim še kakšnega vnetja. Ful jih pogrešam in se kar nekaj prestavljam po hiši. Grem zamesit testo za pico, najbrž bodo lačni, ko se vrnejo.