writing-img

RE: kako uničiti urok- črno magijo

clock-img

04.07.2011, 21:10

clock-img

Volga

pencil-img

9346

user posted image

clock-img

05.07.2011, 10:23

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Zgleda je pol DIPOta pod črno magijo...user posted image

in zato namesto nasvetov ala "pokaj kufre" lahko pišemo "izženi hudiča iz njega" user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

ta bi bil za bob leta!!!user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

05.07.2011, 10:25

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: Brinčika

Taddy 78, si slabo prebrala ne gre se zame , sama pa imam čist vredu dedca in mi ne manjka čisto nič poleg njega tako da nima nobenega hudiča v sebi da bi ga morala izgnat.

Brinčka to pa itak mi smo vsi big happy famili, o nas bodo pisali priročnike kako naj drugi živijo, da bodo kot mi: brez vseh problemov, stresov,....skratka idealni user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

05.07.2011, 11:15

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Taddy 78, si slabo prebrala ne gre se zame , sama pa imam čist vredu dedca in mi ne manjka čisto nič poleg njega tako da nima nobenega hudiča v sebi da bi ga morala izgnat.

Brinčka to pa itak mi smo vsi big happy famili, o nas bodo pisali priročnike kako naj drugi živijo, da bodo kot mi: brez vseh problemov, stresov,....skratka idealni user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah ne, ne...temu se ne reče idealni...temu se strokovno reče, da niste zacumprani.

clock-img

29.10.2012, 19:26

clock-img

mrk325

pencil-img

1

pozdrav,sam tok tisti k ne veste kaj je črna magija pomen pa kako deluje ne pisat neumnosti,iz moje kože sn že 2x to doživu pa zdej tud tretjič, k se se zmer borim s tem pa vem kdo je naredu,pa bi rad mu vrnu milo za drago,sam ni nobenga k to zna delat,če je kšn nej me kontaktira,hvala lepa

clock-img

29.10.2012, 19:54

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Kaj pa je tebi naredil s črno magijo? Slovenščino uničil? user posted image  Baraba!

clock-img

29.10.2012, 20:07

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Kaj pa je tebi naredil s črno magijo? Slovenščino uničil? user posted image  Baraba!

user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

29.10.2012, 21:36

clock-img

ronja

pencil-img

15289

user posted image user posted image user posted image Kaj ste me nasmejale! Hvala, lulu!user posted image

Sicer pa podpis pod blažo, tudi jaz ne vidim tu neke magije, ampak čisto normalno življenje...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

29.10.2012, 23:35

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Ja, bliža se noč čarovnic, pa še luna ji pomaga user posted image user posted image .

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

29.10.2012, 23:37

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Zgleda je pol DIPOta pod črno magijo...user posted image

in zato namesto nasvetov ala "pokaj kufre" lahko pišemo "izženi hudiča iz njega" user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

ta bi bil za bob leta!!!user posted image user posted image user posted image

A bi razložil še meni? Ne vem a sem blond ali imam dolge kable ... user posted image user posted image

clock-img

30.10.2012, 02:21

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

30.10.2012, 08:01

clock-img

tečla

pencil-img

156

Tudi meni se to bere čisto tako življensko...
Kar se pa tega linka tiče...Enkrat sem čisto iz firbca šla reševat to anketo....Če je kdo na svetu ki po interpretaciji rezultatov tega testa še ni bil pod vplivom črne magije pol evo meni glava...
In zakaj TI Brinčika rešuješ probleme prijateljičinega moža??? Po osmih letih???
K dobremu psihologu naj gre, fizično zdravje je v veliki povezvi z psihičnim.
In ne ni zdrav, ker zdravje ni le odsotnost bolezni

< Sporočilo je popravil tečla -- 30.10.2012 8:02:32 >

clock-img

30.10.2012, 09:58

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

A ve kdo izmed vas kako uničiti urok, ki je narejen nad nekom? Ali je imel kdo konkreten primer,oz. izkušnje s tem vem da jih je kar nekaj, poznate koga ki to resnično izvaja, naredi da deluje , ne pa da samo pokasira in služi s tem, če ima kdo izkušnje prosim z nasveti. Nekaj sem gledala na spletu je veliko tega ampak nisem zasledila nobenega v bližini. Problem je namreč sledeč: prijateljica je s svojim možem poročena več kot 10 let, prvi dve leti sta se razumela odlično, potem je neka ženska bila zaljubljena v njenega moža , vendar njega ni zanimala ona ne nobena druga kot njegova žena, od takrat naprej pa imata vsake toliko izpade kreganja za neumnosti kar tako, mož je nagle jeze, vzkipljiv, službe nikakor ne dobi, čeprav je zelo priden in delaven , tudi doma se izkaže in vidi da je pripravljen poprijeti za vsakršno delo, če pa mu že uspe dobit potem to hitro splava po vodi ali firma gre v stečaj, ali mu ne dajo plače, , česarkoli se loti, začne delat ne naredi uspešno, je zelo občutljiv na grlo, imel je vse možne preiskave tako da so mu zdravniki rekli da je zdrav, zdaj ima kar naprej neka vnetja, tako da mora bit narejen nek urok nad njim . Uničuje ga psiha. Prosim za kak predlog kam naj se obrne za rešitev tega problema. Lahko tudi na zs.

Nima casa brat ostalih odgovorov, torej, sorry, ce se ponavljam...
Predlagam egzorcizem - pri lokalnem duhovniku dobi navodila h komu se lahko zatece po pomoc.... Ce ne, se lahko pozanimam...

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

03.11.2012, 23:17

clock-img

orsina

pencil-img

35

Najboljša rešitev je ta, da v črno magijo sploh ne verjameš ;) Pa še zastonj je.

clock-img

04.11.2012, 10:23

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

A ve kdo izmed vas kako uničiti urok, ki je narejen nad nekom? Ali je imel kdo konkreten primer,oz. izkušnje s tem vem da jih je kar nekaj, poznate koga ki to resnično izvaja, naredi da deluje , ne pa da samo pokasira in služi s tem, če ima kdo izkušnje prosim z nasveti. Nekaj sem gledala na spletu je veliko tega ampak nisem zasledila nobenega v bližini. Problem je namreč sledeč: prijateljica je s svojim možem poročena več kot 10 let, prvi dve leti sta se razumela odlično, potem je neka ženska bila zaljubljena v njenega moža , vendar njega ni zanimala ona ne nobena druga kot njegova žena, od takrat naprej pa imata vsake toliko izpade kreganja za neumnosti kar tako, mož je nagle jeze, vzkipljiv, službe nikakor ne dobi, čeprav je zelo priden in delaven , tudi doma se izkaže in vidi da je pripravljen poprijeti za vsakršno delo, če pa mu že uspe dobit potem to hitro splava po vodi ali firma gre v stečaj, ali mu ne dajo plače, , česarkoli se loti, začne delat ne naredi uspešno, je zelo občutljiv na grlo, imel je vse možne preiskave tako da so mu zdravniki rekli da je zdrav, zdaj ima kar naprej neka vnetja, tako da mora bit narejen nek urok nad njim . Uničuje ga psiha. Prosim za kak predlog kam naj se obrne za rešitev tega problema. Lahko tudi na zs.

Nima casa brat ostalih odgovorov, torej, sorry, ce se ponavljam...
Predlagam egzorcizem - pri lokalnem duhovniku dobi navodila h komu se lahko zatece po pomoc.... Ce ne, se lahko pozanimam...

ne vem, če imata črna magija in obsedenost s hudičem prav veliko skupnega razen tega, da večina ljudi v to ne verjame. moram priznat, da se ne spoznam ne na eno in ne na drugo tako, da ne znam pomagat.

clock-img

05.11.2012, 09:47

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

ne vem, če imata črna magija in obsedenost s hudičem prav veliko skupnega razen tega, da večina ljudi v to ne verjame. moram priznat, da se ne spoznam ne na eno in ne na drugo tako, da ne znam pomagat.

Duhovnik egzorcist lahko ugotovi ali je na delu obsedenosta li urok... Tako mocan urok, ki traja toliko let je bolj podoben obsedenosti kot uroku... Ce zelis verjeti je lahko tudi veckratna ali vecplastna obsedenost - izjemno prirocno, saj lahko vedno nekoga okrivis za vse kar se ti dogaja in nikoli ne prevzames osebne osgovornosti za lastno zivljenje.
Spomnim se enih zgodb o astralnem napadanju itn. ( vse je to nekako enako v koncni fazi) in ugotovitve, da je vse to zaman, ce ne verjames - "ker s tem imas blokirane  vse kanale, ki se lahko uporabijo"... Vendar, ce verjames, mora biti pa izjemno mucno. Meni je najbolj mucno, ko vidim razsodnega, razumnega cloveka, kako zgubi in razsodnost in razum pod vplivom  raznoraznih zgodb...

BTW: moj prvi komnetar je bil misljen precej ironicno in ne dobesedno tako, kot je zapisano. Zal pa ugotavkljam, da vecina ljudi v slednje verjame :((((

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

05.11.2012, 12:53

clock-img

ronja

pencil-img

15289

BTW: moj prvi komnetar je bil misljen precej ironicno in ne dobesedno tako, kot je zapisano. Zal pa ugotavkljam, da vecina ljudi v slednje verjame :((((

Sem ti hotela napisat, da boš morala spet malo nabrusit svoje sulice, če češ, da bojo ljudje videli ironijouser posted image , pa sem si rekla, da tistim, ki verjamejo, itak ne bo pomagalo, pa naj imajo svoje veselje...
Si pa tudi jaz nisem mislila, da toliko ljudi v to verjame... Še dobro da so se vame sami fajn fantje zaljubljaliuser posted image , pa v lubija tudi nobena psiho punca, kolikor vem oz. kolikor zgleda. Sicer lahko bi pa rekli, da zato še nismo našli primernega stanovanja, bogvekdo nama je to uročil:D, pa moje nosečnosti... ja, no, saj se kar najde, če iščešuser posted image ...

clock-img

05.11.2012, 13:01

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Samo The Rite je pa posnet baje po resničnih dogodkih.....user posted image

clock-img

05.11.2012, 13:14

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Ok, noč čarovnic je mimo, metle v kot, pa naj tam počakajo do naslednjega leta user posted image user posted image

clock-img

05.11.2012, 13:22

clock-img

ronja

pencil-img

15289

The Rite

kaj to bit?

Ok, noč čarovnic je mimo, metle v kot, pa naj tam počakajo do naslednjega leta

A, daj, daj, vsake toliko je pa treba koga malo začarat... Sicer se zgubijo metuljčkiuser posted image ...

clock-img

05.11.2012, 13:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

ne vem, ne vem, sej bi Frodici želela malo supernatural experienca, samo ne vem, če bi si komu upala to privoščit user posted image

clock-img

05.11.2012, 14:10

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

The Rite

kaj to bit?

Film....Anthony Hopkins je pa oče Lucas, ki izganja najbolj trdovratne hudiče iz ljudi....

clock-img

05.11.2012, 14:17

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

ne vem, ne vem, sej bi Frodici želela malo supernatural experienca, samo ne vem, če bi si komu upala to privoščit user posted image

Zakaj pa ne....malo več opojnih substanc pa se vse da.....user posted image

clock-img

05.11.2012, 14:24

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Film

hvala. A je dober, se splača pogledat?

clock-img

05.11.2012, 14:26

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Film

hvala. A je dober, se splača pogledat?

če maš rada grozljivke in nisi občutljiva na nočne more..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem