26.07.2011, 10:09
Moja izkušnjaiz prve
je podobna tvoji. Izcedek sem dobila v 5t in od takrat pa do mislim da do 14t sem bila na terapiji z Dabrostonom. Izcedki so popolnoma minili, potem sem spet malo migala spet... Imela sem predpisano mirovanje,ki sem se ga držala in seveda bolniško. V 8 ali 9t pa je moja G po veliko UZjih ugotovila vzrok mojih izcedkov. Moram povedati, da mi je UZ delali trje ginekologi in samo moja osebna je ugotovila vzrok. Našla je še eno gestacjsko vrečo, v kateri pa žal ni bilo več utripov
Za izcedke so lahko krivi tudi kakšni hematomi,ki izginejo...
Vsekakor -počivaj do naslednjega pregleda. Priporočam ti tudi pitje magnezijevih šumečih tablet, te dobijo
ki so zaradi izcedka hospitalizirane. Vem za Mb. In ne sekiraj se...

Upam, da se ni končalo njeno popoldansko spanje, ker ponoči mi tudi še ne spi, se skoz zbuja!
.
sem v službi, kronično utrujena, tako da ni od mene velikega efekta.....še dobro, da sva samo 2 v pisarni in se ne vidi ali delam ali samo nekaj prelagam.....sploh nimam volje in energije do ničesar, samo ležala in spala bi....katastrofa, pa še kar nekaj mi je slabo, tako da je kr grozn vse skupi
za
. Pr men je to blo 9.6. in imam PDP 15.3.2012. Jst sem tud vedno misla, da je datum transferja osnova a ni tako. tukaj enostavno vnesi datum zadnje M in tvoj PDP bo na dlani:
)
. Sicer pa imam za sabo že 2 neuspešni
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj
anonimna
Pajama