Pattyka!!!!! ja cestitke tudi tebi, no!
In mali Neji, da je res taka mocna punce, da ze kar ''vse sama'' (saj vemo, da ni vse, ampak da pa sama diha, to je pa tudi nekaj!)
Hrchy - ti pošiljam malo sončka iz Slovenije. Danes bo zgleda čudovit sončen dan.
Alna, hvala

Mi pomaga, ko si samo predstavljam Slovenijo v soncu! Nauzijte se ga se zame!
Hov Hov, na
pecenje in sladice imam embargo za nekaj tednov...

sem malo pretiravala za novoletno vecerjo - ampak je bilo neverjetno, bilo nas je 15 in ceprav smo imeli hrane cez glavo in se malo (samo jastogovih klesc je bilo, se mi zdi, 14 kg, pa dve veliki piscancji ruladi, goveja pecenka, 3 pite, 4 solate, 2 kg skampov... ), so na koncu kljub temu poppadli vse moje sladice! Naredila sem pa
- sadni cheesecake, ki se ne pece, z mandljevimi drobtinami,
- mangov mousse,
- razpokane piskote,
- bajadere in
- za zvezdo vecera visnjev clafoutis z belo cokolado.
Recept za tole zadnjo stvar sem videla na Junior Masterchef - en avstralski reality show, kjer otroci med 8 in 11 let tekmujejo, kdo bo najboljsi kuhar. Ceprav sicer reality showov ne maram, je pa to oddaja, ki je hkrati tako lustna in profesionalna, da imava zdownloadane vse dele vseh sezon. In ko gledas male cmrlje, kaksne umetnije ustvarjajo, se vcasih pocutim cisto nesposobna (pa ne morem rect, da sem leva za kuhanje in peko)... Za tiste, ki rade kuhate - potegnite si te oddaje dol, ali pa vsaj poglejte recepte na njihovi strani...
http://www.masterchef.com.au/home.htm
Malinov caj - a sele zadnjih 14 dni naj bi se ga pilo? Kjer sem jaz gledala, pise, da naj bi se ga zacelo v 32 tednu in potem postopno zvisujes kolicino na dan do poroda. Jaz ga bom sla kupit, amapk tudi jaz nocem, da me karkoli prehiti...
Gnezdenje... mene pomoje se n daje. Evo ravno zdajle sem jaz na internetu, moj pa puca in cunje zlaga... Sicer sva vceraj prestavila spalnico, tudi nakupila sva ze veliko stvari, ampak to bolj zato, ker je treba, ne zato, ker bi si zelela

Tako da mislim, da me se ne daje (itak mi pa ni ravno v najvecje veselje stanovanja postpravljat, tudi nad otroskimi mini cunjicami nisem vzhicena... likat se mi sploh ne da...) Kuham pa ja, rada.
Nic, se enkrat cestitke mamicam

, midva greva k prijateljem na nedeljsko kosilo (no, moj gre pomagat police postavljat, jaz pa kuhat).
Imejte se skrajno lepo!
< Sporočilo je popravil hrchy -- 8.1.2012 12:09:25 >