No, da se po enem času javim ... nimam časa, služba, doma otrok, zvečer pa mrtvo utrujena in samo padem
Prav tečno, no! Upam, da ta utrujenost čim prej mine. Danes imam končno čas, tamala spi, moj je šel pa na kolo. Sicer se bom zdaj južne lotila .... ampak mal časa sem si pa vzela zase. Pa zraven pojedla eno 100 g Milko
Mater ... kar nisem mogla nehat jest, dokler je ni zmanjkalo ....
Požrešnica, pa to pred kosilom ....
Sicer sem pa zadnjič imela malo krvavo - ko sem se s papirjem obrisala ... me je takoj malo panika. Ampak pomoje mam neko vnetje, ker potem ni blo več, me je pa grozno peklo in srbelo spodaj. Sem klicala G, da mi pove, kaj lahko uporabim, ona pa kar takoj, da tako zgodaj nimam kaj pomagati, če gre naprej ... Sem rekla, da sprašujem samo za katero kremo! Mater! Saj ne mislim, da gres za SS!!!!!
No, zdaj se mažem s Canestenom, pa je malo bolje. Itak mam pa v sredo pregled. Bom malo jamrala .... da sem takoooo utrujena, pa špika me, ko je preveč napora, pa križ ... bomo videli.
Sicer pa kot pravim, zelo sem utrujena in brez energije. Pa še to vreme!!! Joj, tako vpliva name, res! Sedaj se končno jasni! Mogoče zato danes nisem tako zaspana
Pa dopoldne sem mojega in tamalo poslala h tašči, zato da sem končno stanovanje pospravila. Joj, je zdaj lepo. Še svež potpuri sem dala v dnevno sobo in prav diši ... ful imam rada pospravljeno in pol nekaj časa kar malo uživam (je pa težko, ko imaš otroka - hitro je spet svinjsko). Hehehe, priznam, malo sem psiho
Nič, še cunje grem obest, pol pa kosilo.
Lepo nedeljo vam želim, pa izkoristite lep dan!