Ah ja, dons je bil pa moj spanec malce slabši. Sem imela včeri zobarja in mi je dal zdravilo v zob pa me je popoldne full začel bolet, tako da sem zvečer kar en lekadol vzela. Potem me je pa ponoči vsake toliko zob zabolel, nos sem imela zamašen, posledično sem dihala skozi usta in seveda imela povsem suh grl tako da me je še grl bolel.
Ampak je danes boljše, čeprav če vedno nekaj smrkam. Upam, da se nisem še jaz prehladila. Sta bila prejšnji teden tast in tašča bolna, včeraj grem do naših pa izvem da ima mami angino. No, vseeno boljše da so zdaj bolni pa da se do prihoda dojenčka vsi pozdravijo.
Sem pa včeraj imela prvi CTG. Nič posebnega, začeli smo na 22, na koncu prišli "celo" do 27 tako da se še popolnoma nič ne dogaja.
Sem pa opazila, da mi ponoči full otrdi trebuh, preko dneva pa nimam nobenih otrditev. No, dokler me otrjevanje ne zbuja, je čist ok. Mah, saj ne vem kaj bi raje, da čimprej rodim ali da še malo počakam. Danes tako nimam možnosti da rodim (pa če seksam cel dan, se nalivam z malinovim čajem, hodim po stopnicah ...), jutri pa je tako že marec in smo zmagali.
Pregledi ... mene je spodaj pregledal le enkrat, tam okoli 24 tedna, ko sem rekla, da mi občasno dol tišči. Zdaj pa me samo vpraša, če mi kaj dol tišči, pa pravim da zelo redko, pa reče ok in to je to. Edino UZ mi pa zdaj na vsakem pregledu naredi, čisto na kratko, da vidi če je še na glavici, pokaže mi srček in to je to.
hrchy ... tale prigoda s tvojimi hormoni me je pa zelo nasmejala
Si kar predstavljam mojega če bi jaz tkole začela jokat. Pomoje bi me najprej par minut samo gledal pa bil v šoku kaj je z mano, potem bi se pa najbrž oba začela smejati
zapitje otroka ... ne vem če bo moj mel kakšno veliko akcijo glede tega, vsaj tako sam pravi. No, pa tudi če bo, nimam popolnoma nič proti, če seveda naslednji dan pride normalen na obisk. Bo verjetno povabil najine prijatelje na kakšno pijači, pa z domačimi bo tudi zagotovo nazdravil, več dnevnih žurk pa najbrž ne bo mel.
TLC ... ja, men je tud tista oddaja super, samo malo se že ponavljajo. Ena je pa "I didn't know I was pregnant", ob sredah okol 10h zvečer se mi zdi da je. Tam se pa tudi lahko načudiš ženskam. Ok, razumeš, da če imaš običajne krvavitve, nič se ne zrediš, nobenih drugih znakov da si noseča. Ampak najbolj mi je pa grozno, ker jih vse boli, nič ne morejo, pa ne da bi poklicale rešilca ali pa da bi jih kdo peljal v bolnico. Ne, to pa ne! Gre raje še pod tuš, saj bo minilo.
A, še nekaj. Mogoče malo čudno vprašanje, ampak a mi lahko ena razloži, kaj pomeni nosečniški ementaler? Se mi zdi da nekatere kar dost uporabljate ta izraz, meni pa se sanja ne, kaj bi to pomenilo. No, iz konteksta že nekako razberem, a vseeno bi rada izvedela pomen, da povečam svoj besedni zaklad
Nič, zdaj pa na sprehod s
. Sva začeli zdaj hodit kar na sosednji grič, pravijo da hoja v klanec pospešuje zadeve
No, pa saj greva počasi, itak sem zadihana že po 100m. Želim vam kar se da lep zadnji februarski dan, v prihodnjih dneh pa čim lepši začetek našega meseca!!