18.08.2011, 15:12
super Polzi..... uživaj lepotah današnjega dne
Ker sprašuješ za dvojni hormonski test (DHT), ti odgovorim...sama ga bom delala, tudi prvič sem ga.
Na lastno željo, ker sem bila prvič
in mlada čez 30
V Slo ti pripada, če si star 37 let, oz. če je starost 35 in je NS s slabim rezultatom, na rezultate se čaka doooooooooooolgo, tam okoli 3 tedne. Je pa to test,ki se dela v povezavi z NS - torej UZ, glede na videno (videt se mora nosna kost in svetlina), potem pa v mašin vržejo še starost mame...in tu grejo rezultati potem fajn dol...
Letos me pošteno stiska...
Itak so nadaljne preiskave (AC), če je verjetnost 1:300 ali še manj.
DHT pa je potem še odvzem krvi in dodatno testiranje za dve genski napaki. Ampak zanimivo, ta pa bistveno izboljša rezultat. Jaz sem imela prvič NS 1:3500, DHT pa 1:11000
Ja pa že na NS povedal, da je nosna kost zelo lepa
, potem pa je zaradi moje mladosti
rezultat padel za večkot 1000
Letos pa bom imela celo NS drug teden pri osebni G, 30. pa grem v Feldbach
kOmaj že čakammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee poletje in božajte bušije!!!!

Sem pa danes 9t 1d noseča, in na hitro izračunan datum je 23.3., bom pa počakala na drugi pregled, kjer se bo verjetno že dalo določit bolj natančen datum.
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj
anonimna
, 2
2
Pajama, acerola, canis, Zvezdica
. Mah, mam bolj malo časa - dopoldne, ko je tamala v vrtcu se probam učit (kar mi je totalna muka zarad utrujenosti in slabosti). So pa tut pr men slabosti 100x hujše kot v prvi nosečnosti + zraven še bruham k vidra, posebej zvečer
. Za znort, res. Tut jaz komi čakam konce dnevov in vask dan upam, da se bom zjutraj zbudila brez slabosti
jeeeej danes!
, ampak bom počakala do NS. Čeprav me hlače že pošteno tiščijo in bo kar problem skrivat.....
je pa rekla G. da je malo večji kot je po tednih tako da bom najbrš dobila nov PDP....kakšen teden prej... bomo videli :)
. Malo manj pa, ker imam še vedno take slabosti, da ni za nikamor. Z mojim sva hotela še mal na morje, ampak ker 3/4 dneva prespim v ohlajeni sobi, potem si res ne predstavljam kako bi zdržala na vročini.
. Imam pa slaba dva tedna časa. Res da sem se najprej odločila da jo sploh ne bi delala, ampak mam občutek da bi blo vseen fajn. Pa še cena me zanima. Hvala že vnaprej!