Jutra!
Spet sem v službi, pa se javljam
Še največ časa mam tu, heheh, zvečer se mi pa dostikrat niti ne da rač. prižgat ...
Evo, jaz sem včer imela pregled. Mah, men sploh ni poslušala srčka, nikol ga ne ... edino pol na koncu, k te itak da na CTG. Taka smotana G je, res .... sem že ful razmišljala v prejšnji N, da bi zamenjala, pa se mi pol ni dalo. Prednost je, da je blizu, pa da ne čakaš .... Mah, sej, če je vse ok z N, pol ni panike. Za toksoplazmozo sem negativna, tako da bom mogla še 2-krat dat kri
Tečno, pa še merkat se ... torej, spet ne bo biftka za Božič (mamo to navado drugač). Škoda
Drugač urin je v redu, spodaj me je pošlatala (to drugače naj ne bi bilo priporočljivo .. no, pa je rekla, da sva zdaj s tem zaključili), maternica je ok zrasla, vse ok. Sem pa še zvečer poslušala srčka z AS - joj, kako se
premika okoli, prav živahen je
Naslednji pregled imam 19.10. - bo že morfologija
Ma, gre hitro .... ne morem verjet ... res mi gre hitreje, kot v 1.
, takrat so se mi prvi meseci zelo vlekli, ker me je skoz skrbelo. Zdaj pa dostikrat kar pozabim, da sem
.
Tamala naša je že 2 dni tako sitna, da je prav grozno. Zdaj je ratala prav žleht! Mulc mali .... jaz pa ful nisem potrpežljiva .... mava kar boje. Ampak pač določenega obnašanja ne toleriram. Madona, po svoje me kar skrbi, kako bo, ko bo še en
. Jah, preživeli bomo no, bo pa šlo mal živcev
Še da malo pokomentiram:
Hrana - men pa nič ni kaj pretirano dobro .. do zajtrka mi ni, šele pol, čez kako uro, pa še kar jem, mi ni dobro
Do kosila mi tud ni, se prisilim, pa ne uživam .... skuhala sem kompot, pa to pijem, to mi je fajn ... sicer pa, ne do sladkarij, ne do pizze, ne do nič, kriza! Pa tok sem uživala v hrani včasih!
Jah no, sej za kile je fajn, sam sem že kar naveličana, bi rada z veseljem kaj pojedla .... Fuj, meso mi je pa najbolj ogabno! Bljak ... sploh če ga sama naredim! Fuj!
Sposojena roba - ja, to je res fajn, če ti kdo kaj posodi, podari. Nam so za 1.
dali veliko cunjic, sem jih zdaj itak kar pospravila za naslednjega
Če bo punčka, bomo lahko vse ponucali
Drugač, kar se pa ostale opreme tiče, smo pa morali kar večinoma kupiti. No, stajico smo dobili, pa je nismo preveč rabili. Ampak dobro, imamo pa zdaj večinoma vse, tako da v 2. je res treba kupiti veliko manj. V 1. sem pa kar dala veliko denarja. Zdaj bom mogla dokupiti par cunjic (sploh če bo fant, pa tudi če ne, ker nekaj sem jih že vrnila), novo previjalno torbo, mogoče par tetra plenic, slinčkov ... ma to je pa počasi to. Ja, pa flaške, če bomo rabili. Mamo še od tamale, sam se mi zdi, da je fajn novo. Nosečniške hlače mam pa 2. iz 1.
, pa ene sem sedaj kupila. To je to. Ker prejšnjo nosečnost sem bila večino časa, ko sem imela trebuh, doma, pa sem kar trenerke nosila, pa običajne puloverje ... saj za doma je vseeno. Najbrž tudi zdaj ne bom kaj pretirano kupovala. Če bom v službi, bom mogoče kaj dokupila no ....
Zobna pasta - ne nič mi ne paše .... he he smo čudne, a? Joj, meni je zadnjič doma nekaj tako smrdelo, da mi je šlo enostavno na bruhanje. Sem prevohala celo jedilnico, vse, nič. Pa še mami je bila na obisku, je mislila, da se mi je zmešalo. No, na koncu sem ugotovila, da je to čistilo za steklo, k sem ravno mizo pobrisala. Svašta!
Baby boom vozički - majcis, mislim, da jih imajo v trgovini Bambi v Lescah. Pojdi pogledat, pa še par takih fajnih, cenovno ugodnih vozičkov imajo tam. To je v Mercator centru v Lescah. Al pa včasih kaj fajnega dobiš v komisijski v Radovljici. Jaz bom šla tam pogledat za Buggyboard. Al pa Avstrija, kakšen Toy'r'us .... greva lohk kdaj skupaj firbcat
Evo, to bo to. Aja, moj PDP ostaja 11.3. Smo na vezi, verjetno se spet jutri oglasim