Čer!
Evo, še na kratko nekaj napiše, preden se počim pred tv - bom gledala vampirje
Gnezdenje - mi2 sva v moji 1.
itak rihtala stanovanje - totalna prenova (zbila do ceglov, pa jovo na novo), tako da je bilo gnezdenja čez glavo ... zdaj pa ... jah itak je še par projektov. Trenutno delamo sončno in upam, da se zrihta do zime, pa vodo in elektriko je treba napeljat v garažo, pa hočem, da mi mož v garaži zrihta kotiček, da bom mela za posodo prat, pa mal kozarcev pa tko kar tam, da mi ne bo poleti treba gor skakat, ko bomo zunaj.
Glede notri pa bo prva stvar nova prevleka za kavč in pa nova (manjša) računalniška mizica (zdej mava kar mojo staro pisalno mizo), pol pa soba za tamale ... to bo pa pomoje to zaenkrat. Belili bomo pa poleti .... Jah sej, nekaj je ... Rada bi pa tudi počistila omarice v kuhinji in kopalnici od znotraj. Pa okna bo še treba (jih moram kar dostikrat), pa tko mal. Mah je kar dela, sam časa ni. Tkole z otrokom je res težje no. Danes sem sicer tedensko pospravila stanovanje. Posesam še lahko, ko je tamala okoli, pač skače tam. Pol, ko sem kopalnico rihtala, se je z možem igrala v sobi (to ji ni bilo zanimivo, da bi meni družbo delala), pol sva jo pa dala spat in sem še pomila pa kuhinjo mal zrihtala pa tko .. Pa skuhala ... no, pa še pokofetkala ... pol je blo pa že kar preveč časa ... sem jo šla kar zbudit, k se nam je mudilo h tašči.
Joj, nikoli nismo zadovoljni
Kg - jaz se ju3 zjutraj zvagam. Drugač mi sploh ni tolk za jest. Mesu bi se zlahka odpovedala, prav nagravžen mi je. Možu sem ravno danes povedala, da dokler bom noseča, od mene mesne južne ne bo dobil, k se mi obrača tud če pripravljam meso ... Je že neki hotu protestirat, potem se je pa spomnil, da itak samo ob vikendih kuham, pa še to ne vedno, če kam gremo ...
Ma pa tud tko mi ni kej preveč za jest no .... Sicer včer sem velik pojedla, ker sva bile na r.d. od njenih tamalih sestričen .... pol nas pa vse pogostijo k norce... uf, mi je povsod ven gledalo ... No, nazadnje, ko sem se vagala, se še nisem zredila ... zdej mam pa občutek, da sem se mal. Mi je pa star ata zadnjič rekel, da kar hujšam, da me nič več ni .. Ampak dobro, to so te tastari, k se kar neki zapičijo ...
Nič, grem nekaj pojest ... kaj pa vem, sej mi do nič ni .... mogoč jogurt al pa kej.
Lahko noč, mene vampirji vabijo, jupiiiii