Oj
Dobrodošla Polži
Sem napisala roman, pa me je vrglo ven
mogoče, še boljše
Sem zabluzla
alna in .....žal mi je da še ni bilo srčka...saj bo
kimsy in zuza - danes sem čakala na UZ z vajinima sotrpinkama. Nisem vlekla na ušesa
sta bili tako glasni. Verjetno sta z vajine skupine, ker bi morali imeti UZ v pon, tor. A sta ga imeli danes ker gresta na dopust. Ena je dvojna srečka...njuni komentarji pa so me spravljali v žalost in obup
Držim pestke, da bo toliko srčkov,kot si želita
Moj PDP je danes dr prestavil na 5.3., pa da vidim kaj bo rekla moja osebna G
Včeraj sem bila žalostna in prestrašena, vidim da emšo deluje in da me vse bolj gane...
Moja
jezame nekaj najlepšega in tako drugačna od prve...Tudi prvič sem se spraševala ali je z menoj kaj narobe, ker nimam tako zelo pomembnih nosečniških znakov - ni mi slabo, moja prsa so običajna
a vseeno sem spoznala, da imajo dovolj mlekca
Zakaj sem drugačna
če si že v drugem mesecu ne kupim številko večjega modrca in me ne mučijo slabosti in bruhanje... Sploh nič ni narobe
bolj uživam
Glede pregledov in UZjev - rada grem k mojemu
Robertu, ker me pomiri, odgovori na vsa še tako čudna vprašanja...pa kaj, če za to plačam
Vsaki
pripada 1. pregled do 10t.
Ne, ne
ni bolezen. Je prav posebno obdobje v življenju ženske. In jaz uživam v tem obdobju - že drugič...in vem, da je to obdobje polno čustev in njihovih nihanj, pa skrbi, vprašanj, energije, zanosa in sreče, pa ljubezni, ugibanj a je
a je
, pa tistih iskrivih, skrivnostnih in nagajivih pogledov,ki si jih deliva z možem in samo mi2 veva kaj pomenijo
Drage moje...uživajte v
poletju, soncu,dopustu in ljubezni...in pridno božajte rastoče bušije.
Se tipkamo septembra
anonimna