Hojla, punce!
UZ - že kakšen teden razmišljam o tem, a naj tole delim z vami, ali naj bom raje tiho. Ampak, ker se mi zdi pomembno - preberite si tale članek in se potem odločajte o dodatnih UZ. Še to - nimam namena kogarkoli strašit, ampak mene je minila želja po dodatnih UZ. http://www.bambino.si/ultrazvok_in_razvoj_avtizma
Teža - jaz se strinjam s tosjo. Pomembna je kvaliteta hrane in kvantiteta. Za otročka je škodljivo, če se mamica v času
preveč zredi, čeprav nima nosečniške sladkorne. Potem je večja verjetnost, da bo otrok v mladosti predebel, kar pa seveda ni zdravo. Poleg tega - kar mamica je med nosečnostjo, bo otrok rad jedel v mladosti. Če se torej nosečka baše s fast foodom in sladkarijami, jih bo otrok zelo rad jedel. Isto velja za čas dojenja. Zato se jaz tudi malo pazim in se večkrat odpovem kakšni hrani, ki ni zdrava. Je pa res, da malo sladkarij in junk fooda ne škodi preveč. Samo pretiravat ni dobro.
Plašči in bunde - Meni je "ta lepa" bundica še prav, ampak ne bo več dolgo. Se moram malo potrudit, da jo zapnem.
Lani sem si kupila eno lepo jaknico, ki je A-linije in je precej široka, tako da mi za to tudi s trebuhom ne bo treba skrbet. Kar se pa tiče bunde za rekreacijo, mi bo pa mami posodila eno svojo staro. Za sprehode v naravi bo dobra.
Epiduralna mene ne mika preveč, bolj me zanima tisto, o čemer smo že govorile pred meseci. Kako se že imenuje? Nekaj, kar si sama doziraš po potrebi. Pa o gelu bom G vprašala. Me zanima njeno mnenje. Sicer pa - karkoli mi pomaga lažje spraviti
na svet.
Sirenetta - upam, da ostaneš zdrava. Jaz vem za nevarnosti noric in rdečk, ampak norice sem prebolela in sem torej imuna, proti rdečkam sem pa cepljena,torej je tudi OK. Sporoči, kaj bodo odgovorili za ostale bolezni.
Dobrodošla Matejka80!