Jaz sem tudi čist konec
Mislim, da zaradi želodca. Lahko spim tudi po 8-9 ur, pa imam hude podočnjake in sem čisto zanič. Ne vem, kaj naj. Vem, da bi morala jest večkrat in po malo, ampak sploh ne morem. Če je pa tako dobro ...
Pa včeraj sva šli s kolegico na suši in sem spila eno malo japonsko pivo z zelenim čajem - res okusno, ampak sem plačala s hudo pekočino želodca.
Ma, brezveze.
Morala bi delat, plavat, iti v mesto, do bivšega mentorja, v lekarno, kupit nosečniške kopalke ... Aaaaa, kje bom dobila energijo, voljo, čas, sploh pa denar za vse to?
Linea negra
sem bila včeraj zvečer že skoraj navdušena, da se mi je pojavila, pa je bil "lažni alarm" - samo odtis od pajkic
Pregled
imam ga v ponedeljek. Jutri moram dat kri, vodo, pa še toxo zadnjič preveriti. Na pregledu bo verjetno spet dolgčas - merjenje pritiska, kg, pa hitri UZ, kjer jaz nič ne vidim, le ona meri MV ... Ki se pa noče in noče krajšat
Cukr test
nima veze s sladkorjem na tešče. Tistega ti zmerijo le zato, da vidijo, ali ti sploh lahko dajo za popit tako dozo sladkorja - da te ne bi kaj vrglo. Na tešče ga ima večina ok, ampak gre za to, kako organizem, ki ima med nosečnostjo spremenjen metabolizem, reagira na dozo sladkorja - ali ga je sposoben zbiti ali ne. Tako da če ti ginekolog reče, aha, na tešče je ok, torej nimaš sladkorne, nima pojma. Mislim, da se ta test splača delat - že zaradi ljubega miru. Če je pa slučajno kaj bad, se moraš pa začeti normalno prehranjevat in se manj redit, kar pa, priznajmo, sploh ni slabo. Ne zate ne za otroka
Ultiva, epiduralna
sploh ne vem ali tukaj obstaja kaj takega. Jaz ne bi nič, moja edina želja je, da mi po prvem CR uspe naravno rodit. Ko bomo dopolnili 37 tednov, bom začela delat v tej smeri - več seksa, razni čudni čajčki (v katere sicer ne verjamem preveč), da se bo le samo kaj začelo pred rokom.
Lakota
imate morda že kakšne napade lakote, zdaj ko otročki začenjajo hitreje pridobivati na teži? Jaz moram priznat, da me par dni že spremlja nekaj takega. Sploh če čez dan spim - ko se zbudim, sem čisto adijo, nujno moram zbasati nekaj kaloričnega. Tudi nasploh se mi je prebava nekoliko pospešila, hitreje sem lačna. Bo treba malo pazit, kajne
Nič, grem počas
lepo se imejte