writing-img

RE: Mariborčanke,21.del

clock-img

25.08.2011, 16:19

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

matcar al pa katera ima že šoloobvezne otroke, kako je s toem subvencioniranjem malice in kosila, pojma nimam...kolk je sploh kaj cena če se ne subvencionira.?
pa še nekaj; a imajo zajtrk v šoli ali je samo malica kaneje....user posted image

Zajtrk je odvisen od šole, malica je obvezna. Za subvencijo si tak dobila obrazec. Brez tega je treba plačat polno ceno. Subvencionira se 2/3 vsem učencem, tretjo tretjino pa socialno ogroženim.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

25.08.2011, 16:20

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Za jutri je pa pri meni neka sprememba plana, tak da ne vem če bom lahko na kafe prišla.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

25.08.2011, 18:08

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Zdravo!

Evo naju končno iz bolnice user posted image Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami user posted image Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. user posted image Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta, da bo vse ok.user posted image

clock-img

25.08.2011, 18:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Zdravo!

Evo naju končno iz bolnice user posted image Crkjena sem ko pes, je pa bil Jure super priden, so se vsi čudli kak je lahko tak priden taki mali otrok. Valda če je po mami user posted image Delali so uz pa je desna ledvička ok, leva pa ne, tak da imama 1.9. pregled v otroški bolnici. Mu bodo dali kateter in na podlagi tega bodo potem naprej rihtali. user posted image Vročina pa taka noter, da te lahko kap, nobenega lufta, brez klime v otroški bolnici. Kuhanje? A je to? V tej pasji vročini ne izvajam kuharskih mojstrovin, ker bi drugač mela v stanovanju 40 stopinj, tak da kuhamo hitro in zvečer. Danes mešana solata in verjetno kar hrenovke zraven. Hitro in preprosto!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta, da bo vse ok.user posted image

podpisuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.08.2011, 18:27

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Zdravo!

Še od mene, user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok.
~~~
Ja mami, oba sta pridna. user posted image

clock-img

25.08.2011, 18:28

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Zajtrk je odvisen od šole, malica je obvezna. Za subvencijo si tak dobila obrazec. Brez tega je treba plačat polno ceno. Subvencionira se 2/3 vsem učencem, tretjo tretjino pa socialno ogroženim.

kaj pa kosilo?
kolk pa je polna cena brez subvencij?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Grem oz. moram v nabavo, pa mi niii
v tem čudovito toplem vremenu za
v avto.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

male se igrata, čakam, da sonce zaide in se gremo malo osvežit venuser posted image

clock-img

25.08.2011, 18:37

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

v avto.

jaz sem tudi bila zdaj v nabavi en štuk nižje user posted image . sem malega kar v nakupovalni vozek posedla pa sma šibala po trgovini user posted image

clock-img

25.08.2011, 18:37

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

zdaj sem si pa končno drugo kavo privoščila... mmm kak paše...

clock-img

25.08.2011, 19:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

v avto.

jaz sem tudi bila zdaj v nabavi en štuk nižje user posted image . sem malega kar v nakupovalni vozek posedla pa sma šibala po trgovini user posted image

celo tak blizu si?
pa imaš mir?

clock-img

25.08.2011, 19:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa sem pospravila vse, samo pomest še moram, pa mi ni....

male se igrata, sta rekle, da ne gresta na sprehod, bomo pač doma..

se bosta pa kopale bolj dolgouser posted image

clock-img

25.08.2011, 20:03

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Čer...meni je tak vroče, sem se prej stuširala, postrigla enega psa, oprala na roke prevleko od vozička in sem se lahko šla spet tuširat zdaj. Počasi se pa začenja nervoza (fuzbal in to) in bom pomoje tak čisto adijo user posted image

clock-img

25.08.2011, 20:39

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

v avto.

celo tak blizu si?
pa imaš mir?

ja nad sparom. kak to misliš mir? saj pa to ni lokal, samo trgovina user posted image . pa še na drugo stran imamo okna obrnjena, tak da itak nič ne slišim, razen sosede včasih.

clock-img

25.08.2011, 21:18

clock-img

matcar

pencil-img

25199

matcar al pa katera ima že šoloobvezne otroke, kako je s toem subvencioniranjem malice in kosila, pojma nimam...kolk je sploh kaj cena če se ne subvencionira.?
pa še nekaj; a imajo zajtrk v šoli ali je samo malica kaneje....user posted image

na naši šoli je tak,da je zajtrk zjutraj ob 7-h,malica pa potem ob 10-h,kosilo pa je od 12-h do 14-h.Je pa tak,da dobiš pole,ki jih izpolnjene vrneš in če smatrajo,da si upravičena do subvencionirane prehrane,imaš zastonj.Kolko pa se redno plača,pa ne vem,Lea je lani imela delno,plačevala pa sem cca. 15 ojrov na mesec.Ti pa,če si kot mati samohranilka in si na CSD-ju,mislim,da si itak upravičena.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.08.2011, 21:18

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Zdravo!

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.08.2011, 21:20

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.08.2011, 21:21

clock-img

matcar

pencil-img

25199

jaz pa sem mamo vozla v B napregled za srce,pa Saš-a k tašči,tak da imamo blaženi mir.user posted image user posted image user posted image Teo že panča,Lea pa zraven mene na compu.Pa nekaj grem pojest zaj,ker sem lakom lačen!Aja,pol pa pod tuš.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.08.2011, 21:47

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Punce hvala za pike poke, upam da bo vse ok v četrtek. Mi je blo kar slabo ko mi je spet govorila o nekih katetrih itd. user posted image
Drugače pa sma z malim sama, ker je fuzbal in so se dečki dobli in ga skupaj gledajo. Je pa zgornji sosed zdaj ob golu tak skočil in se zadrl, da se je še mali zbudil user posted image

clock-img

25.08.2011, 21:55

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Punce hvala za pike poke, upam da bo vse ok v četrtek. Mi je blo kar slabo ko mi je spet govorila o nekih katetrih itd. user posted image
Drugače pa sma z malim sama, ker je fuzbal in so se dečki dobli in ga skupaj gledajo. Je pa zgornji sosed zdaj ob golu tak skočil in se zadrl, da se je še mali zbudil user posted image

Jaz sem se tudi tak zadrla...samo naša k sreči spi ko top. user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2011, 21:56

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Gooooool!!!!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.08.2011, 21:57

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Karmen-ti boš ju3 imela pleničke zraven?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.08.2011, 22:10

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Karmen-ti boš ju3 imela pleničke zraven?

Ja veš da. Jutri imam celo avto - sej ne morš verjet user posted image

clock-img

25.08.2011, 22:12

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Grem pod tuš, pogledat fuzbal še do konca, čarunalnik vgasnem ker non stop nekaj šteka, pol pa spat. Nočko!

clock-img

25.08.2011, 22:14

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Grem pod tuš, pogledat fuzbal še do konca, čarunalnik vgasnem ker non stop nekaj šteka, pol pa spat. Nočko!

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem