IZVIRNO SPOROČILO: Gorga
Ojla
Danes sem še boljše kot včeraj. Upam, da te slabosti počasi v celoti minejo. Sem prav dobre volje na ta račun.
frinina tudi jaz sem že gledala tale Frutekmami. Ga moram probat, da vidim če mi sede.
Arabella1 mi živimo v enosobnem stanovanju in zato imamo vse v spalnici. Tudi če bi bili v večjem stanovanju, bi spal v svoji posteljici pri nama, ker do cca enega leta sploh nismo vedeli kaj je to prespana noč
Sedaj pa se tudi še kaj zbuja ponoči, ampak so dosti bolj milejše variante. S selitvijo ga planirava nastaniti v svojo sobo, previjalno namestiti v drugo otroško sobo ali kopalnico, ta nova dva člana pa bosta najprej sigurno pri nama (tudi eden bi bil). Že zaradi nočnega dojenja in previjanja. Tamali je npr. do tretjega meseca po vsakem dojenju kakal tudi ponoči... Postavi si kot si si zamislila oz. si želiš in po potrebi boš spreminjala.
Pa tistim, ki še nimate previjalne mize, priporočam, da vzamete tisto, ki je v paketu za novorojenčke. Velika previjalna površina s vključeno podlogo in trije ogromni predali. Jaz imam vse cunje od malega tam spravljene.
Uf nusi, upam da si se pocajtala zdej in da je konec nevšečnosti za to nosečnost. Kar se pa tiče kg jih pa lohk prav na hitro nazaj pridobiš
Jaz grem na NS v Postojno. Sem bila tudi prvič. Ne vem pa če imajo tam možnost snemanja na CD. Nisem vprašala.
Lep dan vsem!
Opa lepo videt da bo vsaj kakšna še iz našega konca
kar se tiče nuhalne je tako, meni je ginekologinja rekla, da delajo po novem tudi v Gorici, da če hočem, da grem lahko dol. Poklicala sem, oglasila se mi je Dr. Gregoričeva, čez katero lahko rečem same pohvale, vse mi je razložila, povedala, da je možno tudi dvojni kromosomski test naredit, če je izvid ns slabši, da je partner lahko zraven, da na mail pošljejo filmček, ki ga posnamejo med pregledom, da slikco dobiš pa dol. Tako, da jaz sem se naročila dol.
Kaj rodila boš v Šempetru, ali si se odločila za Postojno? mogoče kaj tretjega?
Drugače pa moje počutje še vedno bp, slabosti ni, edino vsaki dan me po kosilu čudežno zmanjka, zaspim kot hlod.... pa razmišljam, da bo potreben obisk kakšne trgovine z oblačili, ker se počutim kot balonček