Hvala za čestitke;
počasna kot sem, se ravno nekje na polovici branja
ampak sem opazila, da spljoh nisem povedala, da sem iz LJ, da mam en
, naslednji pregled pa 7.10. (ta je un tazaresni s knjižico), da mi je ginekolog reku da moram jest Elevit (pa ga ne, namest tega jem Tifol, kak dan ga celo pozabim vzet, groza pozabljiva).
Slabo mi je že od 7t, hvalabogu vsaj ne bruham, sedaj, zadnje dneve pa mi celo kak dan ni
. Aja, pa izmozgana sem do konca že sam od dneva al kaj, skoz se mi spi, pa drema in poležava
, no zadnje dva sem malce manj utrujena in grem lahko že kak izvenserijski džiro okol bloka
Buši se mi še nič ne pozna, počutje pa napihnjeno, proti popoldnevu pa je vidt, kot da nisem šla na wc že par dni
aja, sem brez otrok, to bo moj prvi, spola še ne vem, ampak zdi se mi, da bo kar fantek.
Ker sem stara 35, mi pripada brezplačna NS (kak je samo G izbuljil oči, ko sem ga povprašala po napotnici
), no, naslednji teden jo bom dobila, zanima pa me, a je čakala doba za NS na napotnico dolga, oz. je bolje, da se že kar zdaj, ko sem še brez napotnice, naročim na NS?
In pa seveda, kam? Mislm, kje opravljajo NS na napotnico (po možnosti v LJ) in po možnosti, da je normalna obravnava (brez zavijanja z očmi ja guspa, kaj ste pa čakal z
do vaših let, a ne veste, da ste za prvorodko staaaaari - ko zemlja
)
aja, s partnerjem nisva še nobenmu nič povedala, ga jst bremzam, on bi že raztrobil, pa ga mirim, naj počaka do NS oz, da je prvo trimesečje za mano, pol pa hajd na radio
Hmmm, v službi ste že povedale?
Jaz še nisem. Mal še čakam, mal v glavi friziram stavke novice, iatk sm pa v začetku mislila povedat samo svojemu šefu, sodelavcem/kam pa pač takrat, ko bodo sami opazili
no, se še kej spomnim, pa tle povprašam; kar se nosečnosti in tega tiče sem popolnoma začetnica