Božanje bušija in otrdevanje: meni je večinoma otrdeval med gibanjem ali sedenjem, nikakor pa ne zaradi božanja
1. april, verjetno bo res MF, js jo imam 5.12, pa imam rok nekaj dni pred tabo... že vse komaj čakamo to morfologijo
Akva, js sem ta z dieto... ampak brez nje ne bi nikoli shujšala pod prednosečniško težo, tak da vse je za nekaj dobro. Upam pa, da je naslednjič ne bo, ker ni ravno enostavno in še vse je občutno dražje.
Kile imam js +1,5, ker mi je še vedno slabo, občasno bruham in nimam apetita. Bi z veseljem imela več, samo da mi ne bi bilo slabo in vse ostalo.
Letni časi: prvič sem imela rok konec avgusta in me vročina ni niti pol toliko motila, kot letos avgusta in septembra, ko sem bila šele na začetku nosečnosti. Pa je bil tisto leto avgust tak kot letos, skoz nad 30 stopinj in še september okoli 25... Je pa fajn imet poleti rok, ker je lažje glede oblačil, imam samo ene dolge hlače iz prve nosečnosti, ostalo sem vse krila skombinirala in bom mogla kar dokupit sedaj. Sploh ne vem, kaj bom z bundo/jakno, če bo trebuh tak velik, da ne bo šel v nenosečniške. Mi pa res ni kaj veliko za zapravljat za 2 meseca... No, sedaj še skoraj ni trebuha, tak da upam, da bo šlo skozi.
Cmokica, žal ti ne morem pomagat, ker pri nas kar G opravi morfologijo, ni nobenih napotnic, čakanja, naročanja... AMpak verjetno pokličeš in te naročijo tako takrat, ko se morfologija dela.
Tinkara, super za rezultate
.
Barbela, upam da je glavobol že odšel, prejšnja dva dni me je tak bolela glava, da celo slabosti nisem čutila
Saj ne vem, kaj je hujše... In se strinjam ,da od elevita nisi kar tako odvisen. Večina stvari gre tako ven iz telesa, če se ne porabi. Ga bom pa js tudi še kar nekaj časa jedla, ker mi hrana itak ne paše, sploh sveža zelenjava ne (zaren kalčki in hrustljava solata brez česarkoli).
Moram it, imejte se lepo.