Jaz tudi še nisem povedala doma ali komurkoli drugemu, pa ne da si ne bi želela, ampak.... na začetku je moj zavlačeval, ni hotel da takoj poveva in mi tudi ni dal nekega datuma, kdaj pa bo ta pravi trenutek. Jaz bi kar takoj, vsaj domačim, tisto prvo slikco pokazala :) Na NS nisem šla, da bi po tem povedala in seveda pokazala slikco. V bistvu sploh ne vem, kako bom povedala, ko bom....verjetno s slikco iz MF
Dalj časa, kot je minilo, manjša se mi je zdela novica za povedat, ker itak ostali še nič ne morejo videt....no, razen na začetku bi morda lahko opazili, da se ne počutim ravno najboljše zaradi slabosti
Če bom še malo zavlačevala, jim bom lahko že trebuh pokazala, mogoče pa še brce za dokaz
Ma ne vem no....v bistvu se da kr dolgo skrivat. Jaz bi itak povedala že prej, da bi se lahko o kakšnih dvomčih in zadevah glede nosečnosti še s kom od domačih pogovorila. Drugače me pa ne moti, če še ne vejo :)
Glede mojih prvih občutkov brcik pa moram reči, da od zadnjič nisem še nič konkretnega ponovno začutila, čeprav vsak večer malo z roko prisluškujem trebuhu, če bi se kaj premaknilo.
Verjetno je normalno, da na začetku ne začutiš vsak dan. Sem prebrala, da naj bi šele po 24. tednu moral pa res vsak dan ga začutit, da veš, da mu je dobro.