Hej punce,
se po dolgem času oglasim še jaz, verjetno bom spet napisala cel roman, ampak ok :)
V petek smo imeli morfologijo, vse ok, g je ponovno potrdila, da pričakujemo
kar nama ful ugaja - že zaradi imena, ker za punco sva še vedno vsak na svojem polu. Pa moj si je prav oddahnil (malo tudi jaz) ker ga je bistveno bolj strah najstnice, kot pa najstnika. Vsaj za prvega otroka
, ko pa dobimo malo prakse, se bova pa upala spopasti tudi s puncami
. No, šalo na stran. Otroček pridno raste, po merah celo prehiteva za teden in pol, zato naju je decembra ponovno naročila in če bo treba, bomo rok premaknili za en teden nazaj, torej na 1.4. Ampak za zdaj ostaja nespremenjen. Dobila sva tudi super slikco 3D UZ, tak lep portretek iz profila in sva čisto raznežena in v
. Vedno lepše postaja, pa še brce od malega se že več kot dober teden čuti tudi navzven - čeprav se z očijem včasih malo zgrešita in se mali umiri točno takrat, ko oči proba kej začutit.
**Tinkara78** Vau!! Zagotovo zmagovalen buši v naši temi. Meni se niti slučajno ne pozna toliko...
_vanilija_ Ful sem vesela da je z
vse ok. Prijateljica je imela isto situacijo, krvavela je res za vsako figo, bila na bolniški, precej se je presekirala, ampak na koncu se je vse super izteklo - rodila je krasnega fantka. Držim pesti zate!
nusi, čim prej se pozdravite... Za bobnič sem pa slišala da se zarase in da ni posledic - upam da bo vse ok..
A sva se midve pogovarjali o vadbi za nosečnice v Sunnyu? Kakorkoli, meni je bilo čisto prelahko, ampak v zadnjih 2-3 mesecih pa bo zagotovo ravno prav. Zaenkrat raje hodim kar na običajno vodeno vadbo in tudi na fitnes, delam po filingu in mi ful odgovarja.
Arabella1, ne boš verjela, ampak vikend po tistem, ko sem se ponujala, da menjam svoje bolečine v stegnih za tvoje na riti - me je to res doletelo... Res, da samo za 2 dni, ampak upam, da si imela tudi ti kaj od tega, sicer se ne grem več!
.
Pri nas smo na sredi preurejanja, prenavljanja in imamo cel kaos v stanovanju, parket je fertik, naslednji teden štrihamo, potem pa že pridejo prvi kosi novega pohištva in se že prav veselim.. Samo pozdravit se moram - v soboto me je ujela neka viroza, z vročino, bolečim grlom in vsem kar spada zraven... Tko da se zadnje 3 dni z našim
skupaj grejeva pod koutrom, no, on vdano greje moje ledene noge, jaz ga pa razvajam kolikor gre
.
Bodite lepo in uživajte v sončku!