IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1
pozdravljene so
včeraj sem imela tako gužvo, da nisem mogla niti na forum pogledat
torej blazino od neli imam jaz tisto največjo, sem zelo zadovoljna res.
...
aha, se mi je zdelo, da je tanartavečja tanartabuljša
Letos bom nediskretno namignila Božičku, kaj je zaželjeno, pa če me presliši, si jo ubodem sama
Drgač pa je moj buši že kar opazen, samo še fejst slabovidni in zasebrigajočiseosebki niso opazili moje okrogline. No, eni se pa delajo (šefići), da ne vidijo, ma men se to dopade

. Mam rada svoj mir
Kar se brcik tiče, mi

z njimi res ne prizanaša, najrajši trenira v nočnem času, ali pa če jem/pijem kaj kislega (pomarančni sok npr.) ali kaj konkretnega (krvavice inu ksl.repa z ocvirki). Si domišljam, da buta zato, k mu je všeč, ne zarad negodovanja. Zgleda bo en močan, trmast, žilav poba, tuky ni nobenga mehurčkanja, al pa valovanja, sam konkretno butanje, kaj šele bo
Pa v službi me hecajo, da če že zdej ordinira ponoči, da bo pol zaprmej nočna ptica
Men pa moj G na morfologiji ni nič omenjal sladkorni test? A to vsem delajo al samo nekaterim? Al me bo pa na NP presenetil

, jaz pa vznak od presenečenja (kok ne maram presenečenj, sploh za igle se morm zmer psihično pripravit, al pa za pregled na unih stremenih, jst to ne morm kr gate dol, pa rit na pojstlo, rabiiiiim svoj cajt, da v miru premeditiram

)
No, lep preostanek dneva vsem
< Sporočilo je popravil 1.april -- 13.12.2011 13:35:44 >