nusi haha, se vidi kolko dela imam
. Meni se zdi, d aje to kar postala navada...budilka, wc, kopalnica, kafe in rogljiček, RR, služba...
. Amm...mislim, da se bo to v roku mesca in pol za 100 % obrnilo na glavo z
.
Itak me pa ful zanima kako druge preživljate
in izkušnje ''že-mamic'', ki imajo izkušnje vredne več kot marsikatera knjiga...čeprav se med sbeo itak ful razlikujejo...ene so malo bolj ''komplikatoke'', druge manj, itd...mislim, da so se in se bomo tudi me na začetku lovile...in na koncu zvozile
.
In v PO nimajo pručke, lahko si jo pa s sabo prineseš baje
Sicer verjetno to glih ne prodajajo v BC, tko da sounds funny
. Majo pa porod v vodi in banja sploh ne zgleda ''nehigienska'' kot sme nekje prebrala...Sicer nam je pa babica samo poudarila da pri pručki ne morejo nadzorovat raztrgnin...in nič pozitivnega, tko da mi je šlo kar malo na živce
..sicer pa dandanes s tem netom lahko vse prebereš in najdeš.
EA je blo nam rečeno na predavanju, da hodit enkrat, ko to dobiš ne moreš več - oz. te noge zeeeloooo težko držijo, če sploh. In ja traja 15min nekje, da pride...tko da so ene malo jamrale, da so prvič rodile brez in v drugo so hotle...pa je porod prehitro napredoval, tko da so rodile preden je to primlo...-mislim, jaz bi rekla HVALA BOGU
, čeprau je pa res brezveze vbrizgano in posledično plačano
hinata če sem čisto iskrena je bilo pri meni nekaj podobnega...ampak zaradi tega, ker so vsi kolegi okoli govorila...''Ja, važno da bo fant zdrav'' in podobno...in moj je zagrižen free style smučar, off-road kolesar, itd...in sem nekako sama pri sebi čutla, da ima on občutek, da bi s
lahko več počel skupaj...jaz pa sem enako razmišljala o
- s katerimi mislim, da je pol v puberteti malo več dela (No, vsaj če primerjam sebe in kolegice okoli), mislim, da imajo starši nekako ''več skrbi'' pri punčkah, kot da so te bolj ranljive in rabijo več zaščite....fantki pa nekako bolj samostojni
. Nevem, jaz se s tem ne obremenjujem še sedaj (ena kolegica je izjavila, da ona hoče met 2 fantka in če bo punčka jo bo dala v posvojitev
- sicer v hecu, ampak meni je blo grozno). Nekako sem čutla, da karkoli govorijo okoli meni ni pomembno, ker je v meni
in imela sem prav. Potem sva se z mojim tudi pog. in sem ga mirno vprašala kakšne občutke ima on ob tem...in morem povedat, da me je presenetil s tem, da mu je res vseeno in da bo vse to, kar bi delal s sinom...delal tudi z njo...in da končno bo lahko imel dve punce samo zase
. Tko, da on takrat naprej so se tej moji strahovi čisto polegli...mislim, da vse pride z nekim razlogom ...Če bom enako mislila tudi v drugo, nevem...ampak zdaj bi rada uživala v temu kar imam. Preprosto. Ko se ''pogovarja'' z njo, pa jo že opozarja naj bo pridna punčica in da nama ne bo povzročala nepotrebnih skrbi
Je reku, če bo po mamici bo kar divjak
, smotko.
aprilček12 lep trebušček
Jaz sem malo več kot teden pred tabo pa pomoje nimam takega:D A se bo še katera opogumila??
hormoni Jaz se pa samo hitro raznežim se mi zdi...
. Take zgodbe o neuspešnih prodih pa sploh nočem več slišat, ker je zdaj to res grozno. Glih razlagam, da bi rada rodila v PO in zvem, da sta glih lani ble 2 ali 3 smrti po porodu zaradi krvavitve al nekaj...maaahhh, tole zdej res ni potrebna informacija ne?
Mene poroda ni strah, v bistvu komaj čakam vse in s pričakovanjem čakam vsako sek od začetka do konca...pa karkoli že bo...Bolj me skrbijo misli o ''nezdravem'' otroku (sem celo življenje s tem, brat ima cerebralno paralizo - sicer ni invalid je pa duševno ''počasnejši'' kar se je zgodilo zaradi zlatenice po porodu in je bil po porodu ocenjen najvišje in tudi nosečnost normalna - tko, da takih stvari me je strah!), tisto bom že dala skozi tko al drugače...in medalja nebo ''preživetje bolečin'' ampak ''normalno življenje''.
Ampak to je samo ena zgodba, slučaj....tega pri meni, nas, ne bo...in v to more bit vsaka prepričana...a ne
V službi imamo prigrizek ob današnjem dnevu...spet bom jedla, hehe
. Mene tudi prijemajo napadi lakote in potem pretirano sitosti
. Pomoje sem ene +14kg v 34 tednu...pa baje tisto ''najhuje'' še sledi
. No, upam da bo poletje, osvežilna hrana in pijača, vročina, morje, vozičkanje in prestavljanje
to vstrajno dol spodbijalo:D
Polno vitamina D danes!