IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB
Baje je tud po t novem v Lj porodnišnici, pa mi še noben ni čist potrdil. A katera ve, če se mora prej plačati za moževo prisotnost, a se lohk tud naknadno ko rodiš, mislim za lj porodnišnico?
Jaz nisem nič vprašala. Mi bodo potem že po porodu povedali oz. pri odpustu. Ker vem, da na denar sigurno ne bodo pozabili.
V izoli vem, da moreš prej...in pol možek cel paničen čaka vrsto za plčat, medtem, ko (upa) da si še na klistirju in še ne rodiš

Tistih 20€ jim bo res spremenilo svet a ne...
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**
Pozdravljene!
Še malo pa bomo res aprilčice
Pa sem bila prepričana, da se rešim marca.
Ja, sej jaz sem rekla, da če že morem prej rodit (pred rokom) pol bi po praznikih - da lahko še kaj pojem

, potem bo res treba malo popazit...V bistvu pa tko nisem nek mesojedec - se v nosečnosti kar trudim več al manj vse jest..ker prej razen kakšne salame, pršuta od mesa nisem jedla nič...Tko, da tole ''''pazenje'''' med dojenjem, predvsem z zelenjavo bo kar malo problemček...ker še to ne jem vsega, sadja pa sploh ne...(zdrav človek, a ne

). Pa še vse kar mi je dobro, baje napenja...mah....kolegica je rekla da je pojedla celo skledo fižola -da je patronažna misnla, da bo

razgnalo potem...pa nič, očitno je že ''''navajen'''' od nosečnosti, ona pa tudi...tko, da se mi zdi res pomembno, da spremljaš sebe, otroka...in potem sam ugotavljaš kaj je ''''škodljivo'''', ta nasplošno znanim stvarem pa se itak izogibaš...
IZVIRNO SPOROČILO: pobalinkaa
... saj je moj dragi smrčal ko nor. Mislim da je požaga drva za cel blok in celo zimo
.
Amm, no pol bi lahko drvarnico odprle...moj bo tudi dal en lep prispevek drv zraven...

. Pred nosečnostjo sem se navadla spat s čepki...in morem povedat, da sva oba spala kot dojenčka...in me sploh ni motil...zdaj zaradi obiskov wcja, premetavanja in vsega zraven jih ne uporabljam več, ker mi preveč ''''nabija'''' v glavo....zato pa tudi večkrat po nosu požgačkam

, sicer pa naj se tudi on malo navaja na tole zbujanje ponoči

, nesramnica. Razlika je samo v temu, da on čez natanko 25sek zaspi nazaj...jaz pa po 45min...in pol me zjutraj z nasmeškom vpraša (ko se zbudim ob 8h):''''a danes si malo potegnila, zaspanka...''''....jaz pa:''''jaaaa, potegnila, s tem da sem ponoči spala 4h vsega skupaj, mogoče...''''!
Anonimna, ki ureja seznam nosečk aprilčic pa upam, da bo kmalu odprla ''''Aprilski zakladki''''
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 30.3.2012 11:47:31 >