SMS OD Tinkare78
Danes ob 9.30 se man je pridruzila Zoja. Tezka 3750g in velika 54 cm. Vse v najlepsem redu:-))
**tinkara78**
No, pa jo je le dočakala...

, čestotke tudi
cimetovka
Če na seznamčku kaj ne štima me opozorite...
Hvala vsem, ki že pestvate, da delite tele zgodbe z nami...ko še čakamo na akcijo v teh kislih dneh

. Sicer nič novega pri meni...počutim se kot da nebi sploh bla noseča...

. Dokler dol podplate ne pogledam...in jih ne vidim

...Tudi drugim nosečkam, ki se pridno javljajo v zadnjih dneh

...vidim da pa smo večino tko vse v istem ''stanju'' pričakovanja, tuhtanja o vsakem minimalnem znaku, itd

.
Zanima me...tistim, ki se je zgodba začela z
odtekom vode....kaj je kakšen znak o tem prej?-čep vedno vidiš prej al se lahko vse skupaj naenkrat ulije...pa kakšni drugi znaki?-bolečina v trebuhu, slabost?...al pač vstaneš in gre?
tulpek glede najemnine...ni nobena skrivnost ne...cene se gibajo med 450€-800€ recimo..pač imaš vsega od lukenj do luksuza....zdej trenutno sva v novi pritlični vrstni hiški, ca. 70m2 + zagrajena terasa, sobica, spalnica, kuhnja+dnevna, kopalnica,,,,in dajeva 600€/mesec + stroški (ca 100-150€), Jutri imava en ogled stanovanja....in če bo ok...pol dilema - kdaj se izselit in vselit...ali čimmprej - torej organizirat vse naslednji vikend (to bo 2 dni pred mojim rokom)....in se izselit s 1. majem....torej če bi jaz rodila prej...bi z dojenčico prišla že v novo stanovanje....od tega bi nam pa dnar vrnili...Ali počakat še maj tukaj...da bi se selili pol s koncem maja (in bi jaz z otrokom vmes bla doma pri mami al kakorkoli že...)

. Samo vprašanje, če naju bi to novo čakalo do konca maja..in bi mogla tko že plačat najemnino za maj...in bi tko mela maja dva stanovanja, itd...nevem...glupasta sitacija, ker nevem kdaj bom rodila

. Če bi blo to tko točno napovedat bi bla vsa organizacija veliko lažja...samo pri tem res nemorem nič
lep dan