IZVIRNO SPOROČILO: lonypg
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Če ne bo nobena druga, lahko seznamček porihtam tudi jaz, ampak malo kasneje. zdaj me čaka nekaj opravkov.
Tiste, ko ste naročene na NS - kdaj? Jaz bom pri naslednjem pregledu noseča 10t4d in računam, da me bo potem naročil v roku 10 do 14 dni. Moj G pa je ravno ta doktor Lukman iz Ptuja, ki dela NS, tak da se bom kar pri njem naročla, seveda
V prejšnji
sem bila pri njem na NS in 3D in sem bila zelo zadovoljna, slikice so bile krasne. Tudi drugi so zelo zadovoljni, vem da če se npr. slabo vidi ali je otrok obrnjen stran pri 3D, lahko prideš še enkrat in ne rabiš nič doplačat, ene so celo po trikrat hodle. Pri nas se je vse lepo vidlo brez problema, tudi spol
Pa nisem še čula, da bi se zmotil pri napovedi.
O, koliko septembrk 2009
Jaz pa sem julijka 2009
anonimna
Kar hitro pokliči za nuhalno, jaz sem ene 14 dni mela razmika od kar sem klicala...jaz mam 24.10. tudi hodim k njemu...zelo sem zadovoljona:))
Kdaj ti je pa za spol povedo?
Moji sestri je prvič rekel punčka pol v 5. mes pa fantek:)) prehitro ni fajn da govori, če ni zihr...Jaz bom rekla da mi pove ko bo res fajn vidno:))
Lp
Mogoče se pa bova srečale takrat

Ali pa se celo poznava, vsaj na videz, Ptuj je mali
Bom ju3 poklicala in vprašala. Prvič vem, da me je na pregledu nekje isti čas kot bo ta vprašal, ali bom imela NS in sva se kar za datum dogovorila. Je pa mi takrat rekel: evo, to je vaša ... in potem ga je zmanjkalo

Je ugotovil, da se je izdal

Prav potrdil pa mi je spol na 3D, dobre 3 mesece in pol pred PDP-jem, ko je vprašal, ali hočeva vedet, ker se lepo vidi, in je moj bil za, pa nama je povedal.
Zanimivo je, da sem prvič sanjala samo enkrat spol otroka - punčko, in sem jo dobila. Zdaj sem pa že dva ali trikrat sanjala, da bo fantek, me prav zanima, če bo kaj na tem

Sicer pa nisem ne prvič ne zdaj imela neke želje po določenem spolu, želim si zdravega otroka in mislim, da je isto lepo imet parček kot same punčke ali same fantke.